És még ez is Kína:

“Sötét zárkákban kínozzák a keresztényeket Kínában, ha nem hajlandóak megtagadni hitüket
2021. április 16. – Danube Institute
A Kínai Kommunista Párt a koronavírus időszaka alatt is folytatja azt a gyakorlatot, hogy az országban élő keresztényeket őrizetbe veszi és titkos börtönökbe zárja azokat, akik nem hajlandóak lemondani hitükről, majd addig kínozza őket, amíg ezt meg nem teszik – számol be a kommunista kormány kegyetlenségéről a Daily Wire újságírója, Ryan Saavedra.

Az Open Doors International az egyik legnagyobb, üldözött keresztényeket segítő nemzetközi szervezet 2021-es jelentésében közzétette, hogy világszerte 360 millió keresztényt üldöznek hitükért. Kínában az elnyomás ellenére 97,200,000 millió keresztény él.
Az ottani keresztényüldözés évről évre súlyosbodik: az Open Doors jelentése alapján 2017 óta, mindössze négy év alatt a keresztények szemszögéből 17. legveszélyesebb országgá vált.”
https://danubeinstitute.blog.hu/2021/04/16/sotet_zarkakban_kinozzak_a_keresztenyeket_kinaban_ha_nem_hajlandoak_megtagadni_hituket?ajanlo=1

Mi lesz veletek hazai keresztények, ha Victore egy reggel arra ébred, hogy “Csuhások, térdre!”? Vakcinából sem a magyar asszonyságé kellett neki, hanem a kínai…