Skip to content

„Sajnos a Covid miatt nincsen termünk, így edzés nélkül, emlékezetből játszunk.” Kővári Balázs, Terék Norbert és Bari Csaba

„Sajnos a Covid miatt nincsen termünk, így edzés nélkül, emlékezetből játszunk.”  Kővári Balázs, Terék Norbert és Bari Csaba

DVTK – Komlói Bányász 3:4

A két héttel ezelőtti elmaradt hazai mérkőzést pótolta a DVTK elsőszámú asztalitenisz csapata a hétvégén a Komlói Bányász ellen. Kővári Balázs, Terék Norbert és Bari Csaba hatalmas küzdelemben végül sajnos kikapott a vendégcsapattól.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 17. forduló

DVTK – Komlói Bányász 3:4

Bari Csaba, Terék Norbert – Sabján Gergely, Németh Sándor 2:3

Kővári Balázs – Németh János 3:2

Bari Csaba – Sabján Gergely 1:3

Terék Norbert – Varga Sándor 3:0

Kővári Balázs – Sabján Gergely 0:3

Terék Norbert – Németh János 1:3

Bari Csaba – Varga Sándor 3:0

Győzött

Kővári Balázs

Terék Norbert

Bari Csaba

András Miklósszakosztályvezető: Már megint egy megnyert meccset buktunk el! Ha jól számolom ez volt a hatodik! Sajnos a Covid miatt nincsen termünk, így edzés nélkül, emlékezetből játszunk. Nagyon sajnálom, mert nem a kiesés ellen kéne harcolnunk.

A vereséget követően továbbra is a 11. helyen áll a DVTK csapata 22 ponttal az Extraliga tabelláján.

A következő fordulóban, jövőhéten ismét hazai pályán játszik a DVTK elsőszámú csapata a tabella harmadikja, a SZERVA ASE I. ellen.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük