Utálom a cigányokat, de a Győzikét végképp, Afrikai civilizáció nincs. Ott a fekák az őserdőbe lófaszt se csináltak.

Joe Biden félhülye, Kamala Harris fekete ribanc” – mondta a szegedi történész oktató, akit bepanaszoltak a hallgatói

„Tehát én utálom a cigányokat, de a Győzikét végképp, ne kelljen már néznem…” „Afrikai civilizáció nincs. Ott a fekák az őserdőbe lófaszt se csináltak.”.„(…) a nőnek a nevére nem is emlékszem… Kamala Harrist én csak fekete ribancnak szólítom” – három idézet, ami hallgatói szerint elhangzott február 17-én a Szegedi Tudományegyetem egyik előadásán Gulyás László oktatótól a Migráció és menekültügy a XX. században című online kurzusán.

Bár történészkörökben nem igazán ismert a neve, valamit elárul róla, hogy a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Juhász Gyula Pedagógiai Karán történészként oktató Gulyás egyben a Magyarságkutató Intézet tudományos tanácsadója is, aki március 15-én a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést vehette át.

Gulyás migrációs kurzusa szabadon választható tantárgy az SZTE hallgatói számára, akik közül az első, meglehetősen sajátos megjegyzésekkel tarkított óra után panaszlevelet írtakhttps://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/joe-biden-felhulye-kamala-harris-fekete-ribanc-mondta-a-szegedi-tortenesz-oktato-akit-bepanaszoltak-a-hallgatoi-237455