Skip to content

A járvány elején vesztette el munkáját a 32 éves anya, azóta a teste mutogatásával 300 millió forintot keresett online

A járvány elején vesztette el munkáját a 32 éves anya, azóta a teste mutogatásával 300 millió forintot keresett online

Gracey Kay tavaly kora tavasszal az angliai Otley városában dolgozott fodrászként, és borzasztóan bepánikolt, amikor elvesztette a munkáját. Ekkor figyelt fel az OnlyFans oldalra, melynek segítségével nagyon hamar sikeressé vált.

Gracie Kay, a 32 éves anyuka tavaly márciusban nagyon félt attól, hogyan fog megélni, miután a lezárások miatt az összes ügyfelét elveszítette. Egy barátja hívta fel a figyelmet az OnlyFans oldalra, ami leginkább a szexmunkások kedvelt pénzkereső helye, ugyanis a fent lévő tartalomgyártók a tartalmaikért fizető rajongóknak készítenek ott exkluzív anyagokat (képeket, videókat, élő beszélgetéseket/közvetítéseket…). Eleinte ódzkodott attól, hogy belevágjon és önbizalomhiánnyal küzdött, de már az első hónapon dupla annyit keresett, mint fodrászként egy teljes év alatt – írja a ladbible.com.

Gracey hamar az OnlyFans egyik legnépszerűbb sztárjává nőtte ki magát, mostanáig nagyjából 800 ezer amerikai dollárt keresett a felületen, és állítása szerint a jövő hónapban el fogja érni az egymillió dolláros álomhatárt, vagyis nagyjából 300 millió forintot kaszált, miközben a munkába se kell belehalnia. A 32 éves nő azóta a spanyolországi Alicantéba költözött, naphosszat sütkérezik a parton, és a munkájához sokszor nincs is másra szüksége, csak a telefonjára. A bevételéből valamennyit visszaforgat abba, hogy online hirdesse a szolgáltatásait, de ha így megy tovább a bolt, a terve az, hogy kb. 35 éves koráig csinálja, majd korán nyugdíjazza magát. Az így keresett pénzt Gracey ingatlanokba fektetné, és később a bérleti díjakból szeretne megélni, vagy abból, hogy jobb áron eladja őket.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2021.04.05. 12:40

    Melyik párt indítja?

    „mesélt arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett. Akkor szervezték be, amikor a Duna Intercontinental szobalányaként dolgozott, így a külföldi vendégek közelébe tudott férkőzni. Husika eleinte élvezte, hogy pluszpénzt keres, ám egy idő után egyre veszélyesebbnek érezte az információgyűjtést.
    – A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra. Ám egy idő után egyre veszélyesebbnek éreztem a dolgot, észrevettem, hogy figyelnek és követnek, attól féltem, hogy megölnek – mesélte Cicciolina, aki korábban elárulta lapunknak: szexuális praktikákkal vette rá a célszemélyeket, hogy meséljenek titkaikról, azaz szexszel szolgálta a pártállamot.
    A hidegháború időszakában azonban ez valóban életveszélyes foglalkozás volt, főleg mivel a később Olaszországban parlamenti képviselőként is dolgozó nőnek elsősorban amerikai diplomaták után kellett kémkednie – akik gyakran maguk is spionok voltak. Így anno előfordult, hogy nemcsak a Cicciolinát ellenőrző titkos szolgák, hanem a megfigyeltek is jelentettek a nőről a saját szervezeteiknek. Egy korábbi interjújában egyébként Ilona elárulta, a Belügyminisztériumban dolgozó édesapja féltette, mert életveszélyes játékba kezdett, de Husikát annyira vonzotta az ezzel járó pénz, hogy vállalta a veszélyt.”

  2. Névtelen
    2021.04.05. 14:11

    Ha befogadnák a miskolci városvezetésbe, az Andreák azonnal odahagynák a polgármesterpukkasztó frakciójukat.

    Olyan szemei vannak.

    Miskóc kulcsa Gréta ,nem Grácia 😁😂😁😂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük