Aktivizálódik a Borkai-botrányt kiszivárogtató „ördög ügyvédje”

Aktivizálódik a Borkai-botrányt kiszivárogtató „ördög ügyvédje”

„Húsvéti ajándékként” újra jelentkezett a csaknem esztendő óta hallgatag „ördög ügyvédje”, a Borkai-botrány kiszivárogtatója, aminek eredménye a győri polgármester dicstelen távozása tizenhárom évi regnálás után. (A nyitó képen az állítólag “ördög ügyvédje”, azaz dr. Keserű Sándor.)

A máig szigorú titkolózás övezte „ördög ügyvédje” a közösségi médiában ismét nekiment a Fidesz-vezérkarnak, amikor azt írja, hogy „az ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mint sem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miattam. Bár kitartóan kutatnak utánam, én nem bujkálok. Sőt. Ott álltam az elmúlt időszak több botrányának kirobbantása mögött”.

Állítja, hogy időközben egyáltalán nem tétlenkedett, állítja, egy év alatt összegyűjtött százmillió forintot, amivel azt kívánja jutalmazni, aki segít „egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is. Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni”.

A máig ismeretlen „ördög ügyvédje” az orosz meg a kínai vakcinákra vonatkozó hiteles információkat is várja, hogy föltárhassa a velük kapcsolatos kurrupciót és visszaéléseket, mert szerinte „a vakcinák beszerzésére adott pénz útja is tartogat számos meglepetést”.

A titokzatos ismeretlen az e-mailcímét is közölte: azordogugyvedje@protonmail.com