Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány immunis a járványkezelésre, és hogy egyre hülyébbek, de ez nekik nem elég, minduntalan újabb bizonyítékokkal szolgálnak.
Itt van rögtön a regisztráció (oltásra). Mindenkinek egyedi TAJ száma van, de ezeknek ez nem jó, pedig egy kezdő informatikus is a TAJ mezőre tenné a unique-ot, de ezeknek az email címek kellenek minél több, hogy nyomassák a süket propagandát. Tehát ha egy családban van egy 90 éves mami, aki félvak félsüket, és azt sem tudja, hogy az internetet eszik vagy isszák, nem számít, külön email címet kell neki kreálni. Mert ha egy email címről valaki regisztrált, akkor ez az email cím már „foglalt”.
Aztán az is gondot okoz nekik, mert túlmutat az email címek gyűjtögetésén (Kubatov listák?), hogy nyilvántartsák, ki lett beoltva. Én egy hete kaptam meg az oltást, de ma tájékoztattak, hogy a háziorvosom majd (Back to the future) múlt héten fog keresni oltás ügyben, és akkor majd -a múlt héten – vigyem magammal a mai levélben kapott nyomtatványt kitöltve.
Mert az email cím fontos, és egyedi kell hogy legyen, de arról halvány gőzük sincs, és nem is érdekli őket, hogy ki lett már beoltva.
Informatikából politikusok nélkül is van úgy 2 emberöltőnyi lemaradásunk, de ahol D.Tamásokat és Cz-nékat engednek a közelébe, képesek még ezt is fokozni.
Ezek után a Cecilke által lerebegett adatokban mennyire bízhatunk meg?