Novák Irén utódja

Okleveles közgazdász, valamint művelődésszervező végzettséggel és szakmai munkatapasztalattal a háta mögött kezdte meg munkáját a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. élén Majorné Bencze Tünde ügyvezető március 1-én – közölte a miskolci városháza.

Mint írták, a 43 éves miskolci kulturális szakember több területen szerezte szakmai tapasztalatait, munkájának mindig meghatározó része volt a kultúra, a marketing, a szervezés és a személyes kapcsolatok kialakítása, ápolása. A Miskolci Nemzeti Színház szervezési osztályát vezette, mellette civil, nagyvállalati és köztisztviselői tapasztalatokkal is rendelkezik.

Miskolc vezetése egyúttal köszönetét fejezi ki Novák Irén, az MKK leköszönő ügyvezetője felé, akinek vezetése alatt „Minősített Közművelődési Intézmény” címet nyert el a cég. Novák Irén vezetése alatt új arculattal, új élményekkel és interaktív tárlatvezetéssel gazdagodott a Diósgyőri Vár, megszületett a város egyik legnépszerűbb rendezvénye, a Gasztroplacc, valamint több éves tevékenységéhez számtalan sikeres városi rendezvény, esemény, koncert, fesztivál is fűződik.