Az Ebenica Coffee minőségi kávékat kínál

A kávé minőségét sok minden meghatározza. Többek között, a pörkölés, annak módja és technikája is determinálja, hogy milyen kávét fogyasztunk. A legjobb tíz európai kávépörkölők között az Ebenica Coffee is megtalálható.

Az Ebenica Coffee 2009-ben jött létre. Azóta egyre több ember szívébe lopták be magukat koffeines és koffeinmentes kávéikkal. A társaság Európa legjobbjai közé is bekerülhetett, mégpedig a Coffee Review díjaknak köszönhetően. A 2020-as Great Taste Awards-on pedig négy kávéjuk is a díjazottak közé kerülhetett.

Az Ebenica Coffee webáruház kínálata

Az Ebenica Coffee úgy véli, hogy a pörkölőgépen nagyon sok minden múlik. Erről így vélekednek: „Az emberi tényező soha nem helyettesíthető, de a technika segítségével a pörkölés megkönnyíthető és segít állandó minőséget biztosítani.”

Az Ebenica Coffee a válogatott kávészemeknek, a friss pörkölésnek és a világszintű elismeréseknek köszönhetően egyre ismertebb. Koffeines és koffeinmentes kávéikat a webáruházukban is megvásárolhatjuk. A webshopban sokféle kávét és kiegészítőt megtalálhatunk.

kávé vásárlás nagyon egyszerű, hiszen a kategóriák nagyon megkönnyítik a döntést. A válogatás történhet a kávé fajtája szerint. Vásárolhatunk 100% Arabica, vagy Arabica és Robuszta kávékat. Az őrlés típusa szerint a szemes és őrölt kávék között szemezgethetünk. Az ízek kategóriájában felellhetők az édes, nem savas, keserű és a gyümölcsös kávék.

Illetve a webshopban a kávékészítéshez használatos eszközöket is találhatunk, például Bialetti Moka Venus kávéfőzőt, Aeropress kávéfőzőt, papírszűrőket, kávétömörítőt, tejhabosító kannát és minden olyan terméket, amelyek még élvezetesebbé teszik a kávékészítést és a kávéfogyasztást.

A French press kávé

A French press kávénak, mint mindennek a világon, van egy legendája. A French press – a legenda szerint – Franciaországból származik ugyan, mégis az elkészítési módszerének a szabadalmaztatása egy olasz ember, Attilio Calimani által történt.

Ha nincs otthon kávéfőzőnk, időnként mégis szeretnénk egy finom, csésze kávét elkortyolgatni, akkor a French press kávé lehet a megoldás. Ennek a kávénak a lefőzése a French press kávéfőző segítségével történik, amelyet az Ebenica Coffee webáruházából is megvásárolhatunk Bialetti French press néven. A konyhánk dísze is lehet, hiszen a kávéfőzőt elegáns és dizájnos rozsdamentes acél borítja.

A French press elkészítésének módját az Ebenica Coffee részletesen, lépésről – lépésre leírja, így nem tévedhetünk, amikor a kezdeti lépéseket tanulgatjuk. Ennek a kávénak az elkészítéséhez a csokoládéhatású Brasil Santos-t, vagy a mogyorós hatású Colombia Medellin-t ajánlják az Ebenica Coffee szakértői.

A fotó forrása:
debr22pics / Shutterstock.com