Skip to content

A vállaltan bulvárlapként működő Északhírnök.hu…Régi, de jó (2012)

Lekapcsolták a bulvároldalt, a rendőrség cáfol

A vállaltan bulvárlapként működő Északhírnök.hu tulajdonosának szerződését az oldal tárhelyszolgáltatója azzal az indokkal mondta fel azonnali hatállyal, hogy az a rendőrség többszöri megkeresése ellenére sem változtat az oldal minőségén. Az ORFK szerint ők nem “portálminőség-rendőrség”.

Minősíthetetlen hangnemben válaszolt a napilap újságírójának a Dataglobe Zrt. vezetője, miután a tudósító számos kérdést tett fel neki az Északhírnök.hu megszüntetésével kapcsolatban, számolt be a Népszabadság.

Gaskó Bertalan, Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője a Dataglobe korábbi állítására – miszerint a rendőrség követelése miatt mondják fel a szerződést – a lapnak úgy reagált, ők nem kezdeményeztek semmilyen intézkedést a portállal szemben.

Az Országos Rendőr-főkapitányságnál a Népszabadságnak úgy fogalmaztak: ők két esetben kerültek kapcsolatba a Dataglobe-bal az oldal miatt, de mindkét esetben csak adatokat kértek, hiszen ők nem „portálminőség-rendőrség”. A szolgáltatónak a lap szerint valószínűleg a rendőrségi kérésekből lett elege, ezért bontotta fel a szerződét az Északhírnökkel. Az oldal azóta új szolgáltatónál működik tovább.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük