Hogyan lesz egy 100 kilós, sosem sportoló fiatal nőből ultrafutó?

Hogyan lesz egy 100 kilós, sosem sportoló fiatal nőből ultrafutó? Zahorecz Betti az élő példa, hogy ez is lehetséges

futás, edzés,
A 35 éves békésszentandrási lány az élő példa arra, hogy bármi lehetséges, csak igazán akarni kell, és igenis lehet néhány év alatt egy 100 kilós emberből is ultrafutó.

Tudjuk jól, hogy imádjátok az inspiráló történeteket, hiszen ki ne szeretne arról olvasni, hogyan lesz valakiből az az ember, aki mindig is lenni akart. Tisztelettel adózunk azok előtt, akik egyedül, kemény melóval képesek megvalósítani az álmaikat, legyen szó egy vállalkozás elindításáról, egy nagy fogyásról vagy egy átlagember számára elképesztő sportteljesítmény eléréséről.

A 35 éves békés megyei lány, Zahorecz Betti a Runner’s World lelkes olvasója, az egyik cikkünk alatt mutatta meg egy fotóval, hogyan alakult át a teste, amióta futni kezdtett. Mi pedig azonnal lecsaptunk rá, mert nem kérdés: mindenki számára inspiráló arról olvasni, hogyan lesz valakiből egy jelentős fogyás után ultrafutó. Érdemes tanulni tőle!

Mikor kezdtél el futni?

2015 októberében, a 30. születésnapom előtti napokban, amikor úgy éreztem, hogy elég volt magamból és szeretnék fogyni, egészségesen élni. Sajnos sosem sportoltam, így nagyon nehéz volt belevágni az edzésbe.

Mi volt vele a célod?

Több, mint 100 kiló voltam akkor, magas vérnyomással küzdöttem és genetikailag cukorbetegségre való hajlamom is volt. Sajnos a családomban ott volt előttem a példa, hogy mit okozhat a cukorbetegség és az egészségtelen életmód. Ezért eldöntöttem, hogy én nem akarom ezt az utat választani, változtatni akarok, mert talán még nem késő…https://www.runnersworld.hu/40-kilot-fogyott-es-ultrafuto-lett-a-fiatal-no-137194