Heti dezinfó.  Az ellenzék – Gyurcsánnyal az élén – azt szeretné, ha minél súlyosabb következményekkel járna a járvány…

Menczer Tamás külügyi államtitkár pedig a Facebookon közzétett videójában úgy fogalmazott, hogy „mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban a vakcináért”Elmondása szerint a magyar kormány bejelentése után, miszerint tárgyalásokat folytat Kínával, néhány órán belül 14 európai ország jelentkezett a gyártónál. Később azonban kiderült, hogy az Európai Bizottság nem tud ilyesmiről.

Természetesen a már megszokott gyurcsányozás sem maradhat ki a proagandasajtó cikkeiből, a 888.hu például azt a már régóta hangoztatott álláspontot hozta ismét elő cikkében, ami szerint az ellenzék – Gyurcsánnyal az élén – azt szeretné, ha minél súlyosabb következményekkel járna a járvány.

„Minél tovább nyúzza a járvány a népet, annál könnyebb lesz majd Orbán megbuktatása, az áhított kommunista hatalomátvétel megélése.”

Egy másik cikkükben pedig egyenesen arról írnak, hogy Gyurcsányék akár emberéleteken is hajlandóak lennének átgázolni a hatalom megszerzése érdekében, és a szintén többször emlegetett oltásellenesség vádja is újra előkerül.https://vilagterkep.atlatszo.hu/2021/01/22/heti-dezinfo-a-keleti-vakcinak-fognak-megmenteni-minket/