Bár a csikló szex közbeni stimulálására egy sor remek eszköz áll rendelkezésre…

Egyik kedvenc bloggerünk, a szexkutató dr. Justin Lehmiller egy amerikai kutatásra hivatkozva ír arról, hogy a nők mintegy 69 százaléka szexuális együttlétei felében nem él át orgazmust, különösen akkor, ha kimarad a csikló ingerlése. Ezzel szemben azokban az együttlétekben, amelyekben a behatolást a klitorisz izgatása is kíséri, sokkal jobbak a számok. Érdemes tehát nagyobb figyelmet szentelni ennek a testtájnak.

Bár a csikló szex közbeni stimulálására egy sor remek eszköz áll rendelkezésre (válthatja a behatolásos szexet kézzel, szájjal vagy valamilyen játékszerrel való izgatás), nem feltétlenül kell, hogy a két dolog elkülönüljön. Van ugyanis néhány olyan szexpóz, amelyben egyszerre jó kívül és belül.

Egy cseh felmérésben 11.000 heteroszexuális felnőttet kérdeztek meg arról, hogy hogyan befolyásolják bizonyos szexpózok (összesen 13) az orgazmusuk gyakoriságát. Míg az egyébként legnépszerűbb misszionárius póz a felmérés szerint nem növelte a női orgazmus esélyét, néhány más pozitúra kifejezetten javította. Lássuk, melyek ezek!

#1 Cowgirl

Ebben a pozícióban a férfi partner a hátán fekszik, a nő pedig szemből, térdelve helyezkedik el rajta. Ez a póz nemcsak azért segíthet könnyebben orgazmushoz jutni, mert ebben a nő szabályozhatja a behatolás mélységét, intenzitását és ütemét, de azért is, mert így elhelyezkedve könnyedén izgatható a csikló is.

#2 Szemtől szemben ülés

Ebben a pózban az ülve elhelyezkedő férfi ölében, vele szemben foglal helyet a partner, aki az előző pozícióban felsorolt előnyöket ebben az esetben is élvezheti. Külön pozitívum még, hogy a férfiak véleménye szerint számukra is kifejezetten izgalmas és kényelmes ez a póz.

https://divany.hu/eletem/2020/11/14/3-szexpoz-noi-orgazmushoz/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link