Képzeljünk el két tisztességes amerikai választópolgárt.

Sam Hynicks 27 éves, Los Angelesben él, szoftverfejlesztő. Multikulturális közegben dolgozik, nem is érti, hogy a XXI. században hogy lehet még kérdés a befogadás, a nyitottság, az etnikai, vallási, vagy szexuális tolerancia. Fontos neki a klímavédelem, szégyelli Donald Trump érzéketlenségét, arroganciáját, elkötelezett demokrata szavazó, természetes volt neki, hogy az elnökválasztáson Joe Bidenre adja a voksát.

Steve Volmer 60 éves, Pierre-ben él, Dél-Dakota államban. Korábban egy gépgyártó vállalkozásban volt középvezető, most egy helyi iskolában kisegít. Személyesen senkivel nincs baja a környezetében, de idegesíti a liberális média, úgy éli meg, hogy azt sugallja, hogy ő mint fehér férfi ebben az országban elnyomja a latinókat, a feketéket, a nőket. a melegeket, pedig szerinte ő senkit nem nyom el. Ahogy általában a republikánusokra, úgy most is Donald Trumpra szavazott, úgy érezte, hogy ő inkább elismeri a hagyományos amerikai értékeket. Biden ukrajnai tevékenységét pedig amúgy is aggályosnak látta.

 

Két egyedi, semmire sem reprezentatív, de nem is egyedülálló példa, ez a két ember alternatív valóságban él, más médiát olvas, más történéseken háborodik fel. https://telex.hu/kulfold/2020/11/11/aki-szegeny-az-annyit-is-er-joe-biden-legnagyobb-kihivasa

A Telex legfrissebb híreit ide kattintva láthatja.