Rendőrvilágállam. és nekem pont most lett pont elég belőle. az ötletszerű ki és bezásokból, tudományos elméletekből, amiket másnap megcáfolnak, majd egy hét múlva újra elővesznek. általában az ún. tudományból amelyik egy teljes éve nem találja meg a kurva ellenszerét ennek a kurva vírusnak, de még a közelébe sincs. (a politikusok nyilván imádnak kontroll alatt tartani mindenkit, ebben legalább nincs változás, itt az esti elmászkálást tiltják, magyarországon az utazást, kinek kinek a mániája).
őszre lesz vakcina. ja nem, bocs, tavaszra. ill nyárra. 2021 végére…. illetve…. illetve… illetve…?
de azt higgyem el puszira, hogy egy bő hetvenes férfibeteg, bizonyos d. trump 3 nappal azután, h kiengedték az intenzívről már nem is fertőz. ok.
szerintem pedig az van, h a maszkviselés még türhető egy ideig, végül is gatyát sem vettünk az őskorban, oszt milyen jól megszoktuk. de aki jól van, hadd menjen amerre akar, mosogassa a kezét nyilván. sétáljon, mulasson, dolgozzon, utazzon. éljen. aki beteg, azt pedig gyógyítsák meg. szerintem ez így normális, minden más nyavalyával ez a helyzet. vannak országok ahol kb egyszerre támad a malária, a dengue meg a mittoménmilyen cifrafosás, mégse halt ki az emberiség. tökre érdekel mit gondoltok.