Skip to content

Sokkolta a férfiakat ez a kemény arcú model

Sokkolta a férfiakat ez a kemény arcú model

 

Egyre durvábban bántják a fiatal modellt karizmatikus arcvonásai miatt, amelyek eltérnek a Botticelli-féle, idealizált női arctól.A Gucci divatház kifutójának modelljei egytől egyig a lehető legkülönlegesebb karakterek, akik korábban soha nem látott tudatossággal képviselik a sokszínűséget, a természetes testképet, és az azzal gyakran együtt járó tökéletlenséget, aminek köszönhetően ma már nem csak a kilencvenes évek szupermodelljeinek tökéletes képe él a fejünkben.Az örmény gyökerekkel rendelkező Armine Harutyunyan a divatház legújabb felfedezettje, akit sokan bántanak karizmatikus arcvonásai miatt, mert azok eltérnek a Botticelli-féle, tipikusan idealizált női arctól.

 Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.


5 Comments

 1. Névtelen
  2020.10.29. - 23:04

  “Zsóccáról még malacot se jó venni” 🙂

 2. Névtelen
  2020.10.29. - 23:09

  Dobáljatok neki kockacukrot!

 3. Névtelen
  2020.10.30. - 09:06

  Még a végén a Gyurcsótány orangutánja is modell lesz? A szépsége megvan hozzá, Ferkó meg majd pénzeli.

  2
  1
 4. Névtelen
  2020.10.30. - 12:42

  Aztán ha még dekázni is tud a transzvesztita, akát iGAZSÁGÜGYI alomtitkár is lehet a trottyos bélgólem kormányában.

  Ez a ló / pitbull imázs nagyon fut most fidesz berkekben, csont vagy kockacukor bekészít

  1
  1
  • Névtelen
   2020.10.30. - 15:06

   Irigyled? Teremészetes védelme van a NATO diplomaták ellen.

   “Egy diplomata erőszakoskodott Gurmai Zitával – erről vallott az MSZP Facebookjára feltöltött videóban az EP-képviselő, amelyet a 444 vett észre. Gurmai csatlakozott a #metoo(Én is)-kampányhoz, amelyben szexuális zaklatás és szexuális erőszak áldozatai mesélik el a saját, személyes történetüket.

   Országgyűlési képviselő voltam, 2003-ban történt egy NATO-szemináriumon, ahol hamarabb kellett elindulnom és egyedül mentem fel a szobámba, miközben mindenki a teremben tartózkodott. Arra lettem figyelmes, hogy megérkezik egy úr, egy diplomata szobába. Berohan a fürdőszobába, elkezd fésülködni, majd a következő pillanatban rám vetette magát.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.