Skip to content

Porschéval lopták a cigarettát a dohányboltból a szemétszállítók

Luxuskörülmények között utaztatta a szemetet U. Mihályné és társa, de kiegészítésként loptak is.

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságán egy férfi tett feljelentést múlt csütörtökön, hogy az erzsébetvárosi dohányboltban, amit ő üzemeltetett, az árukészletből rendszeresen tűnt el dohányáru.

A nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a dohányboltban azokban az időpontokban mutatkozott készlethiány, amikor a céggel szerződött szemétszállító munkatársai mentek elszállítani a szemetet.

Kiderült, hogy szeptember 3. és október 17. között a szemétszállító cég tulajdonosa, a 44 éves U. Mihályné és társa, a 25 éves V. Ilona kilencszer volt a dohányboltnál, hogy onnan elvigyék a papír- és műanyagszemetet. A nyomozás adatai szerint az egyik nő elterelte az eladó figyelmét, amíg a társa bement a raktárba, és a bontatlan cigarettakartonokat a szemét közé rejtette. A két nő a gyanú szerint ezzel a módszerrel összesen 3 millió forintnyi dohányterméket lopott el.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható párost a VII. kerületi rendőrök múlt szombaton fogták el a dohányboltnál;, amikor éppen bepakolták a szemetet egy Porschéba, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök. Az autóban a szemét között 7 karton cigarettát találtak.

A nyomozók lefoglalták a dohányárut és a vagyonvisszaszerzés érdekében lefoglalták U. Mihályné Porschéját, előállításukat követően lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként őket.Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.


Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2020.10.22. - 11:37

    Kellett a dohány a benzinre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.