Skip to content

 Mengyi Roland könyvtáros a börtönben

 Mengyi Roland könyvtáros a börtönben

A kecskeméti börtönben kapott munkát mindkét elítélt.

A hűtlen kezelés miatt elítélt Kocsis István, egykori MVM és a BKV vezér ételosztóként dolgozva tölti ötéves büntetését – írja a Blikk.

A lap szerint Kocsis azon kevesek közé tartozik, akik házon belül dolgozhatnak a kecskeméti Wéber Ede utcai börtönben, vagy ahogy az elítéltek hívják: a parkettásban. A kecskeméti intézményt korábban már töbször illették a luxusbörtön jelzővel, – amit a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága már többször is visszautasított – mert a látogatót gondozott kert fogadja, a foglyokat egyágyas, jól felszerelt szobák várják.

Mengyi Rolandot sem fenyegeti az a veszély a Blikk szerint, hogy külsős munka miatt átszállítanák egy másik börtönbe: ő könyvtárosként dolgozik az intézményben. A volt fideszes képviselőt négy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt tavaly szeptemberben.

Fotó: Archív


Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.


4 Comments

 1. Névtelen
  2020.10.22. - 09:13

  Annak idején Szabadi Béla bácsit ( Független Kisgazda és Polgári Párt) is lecsukták, de attól még az elsíbolt milliárdok akkor sem lettek meg . . .

 2. Névtelen
  2020.10.22. - 11:45

  15 milliárd okzott kárért 2 misi bünti!
  Hol lehet jelentkezni ilyen bulira?

  • Névtelen
   2020.10.23. - 11:44

   Kulcsár Attilánál. Mennyi megtakarításod van az átkos rendszerből? Megforgatja, Te tiszta maradsz.

 3. Névtelen
  2020.10.23. - 19:30

  Göncz Árpád is az volt a diktatúrában

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.