Skip to content

Megtámadták a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét

Megtámadták a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét

Tóth Ádám választási csalásra hivatkozva nyújtott be fellebbezést.

Fellebbezést nyújtottak be az október 11-i borsodi időközi választás eredményével szemben – számolt be a Blikk. A lap úgy tudja, hogy az eredményt Tóth Ádám független jelölt támadta meg a kormánypártok által állítólag elkövetett választási csalásokra hivatkozva.

A fellebbezést a helyi választási bizottságnak kell elbírálnia, ők dönthetnek arról, hogy valóban történtek-e rendszerszintű visszaélések a voksolás során.

Tóth Ádám Szanyi Tibor pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) támogatásával indult a voksoláson, és a szavazatok 2,23 százalékát szerezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyet Koncz Zsófia nyert meg. A Fidesz–KDNP jelöltje a szavazatok 50,87 százalékát gyűjtötte be, az ellenzék közös jelöltje, Bíró László a voksok 45,9 százalékát kapta.

Székely Sándor, a Szolidaritás országgyűlési képviselője keddi közleményében jelezte, hogy „örömmel nyugtázta”, hogy megtámadták az eredményt.

„A kifogás és egyben fellebbezés lényege, hogy a nyilvánosan is elérhető információk szerint egyelőre ismeretlen tettesek a Btk. 350. §-a szerinti „választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmények” gyanúját hordozó tevékenységeket végeztek, ezáltal a választás eredményét olyan szavazatok is meghatározhatták, éspedig vélhetően tömegesen, amelyek ellenszolgáltatás nyomán vagy kényszer alatt születtek” – írta.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



15 Comments

  1. Névtelen
    2020.10.20. 14:06

    Mivel a választási bizottság elnököstül a fidesz zsebében van, a feljelentés már ott elakad. Kitalálták ezt a narancstetvek.

    9
    4
  2. guest
    2020.10.20. 14:43

    Hoppá – hoppá szóhasonlattal az első „kijózanító „pofonba” szaladt a fidesz és „mindenható isten császáruk”. Erre nem számított, hogy megtámadják a borsodi időközi választást eredményét. Mert lehet választási csalás történt???

    8
    4
    • Wkk
      2020.10.20. 16:02

      Gyenge agyad van, azzal reménykedsz. Igyál egy páleszt magyar kutya

      3
      11
    • Névtelen
      2020.10.20. 19:17

      Természetesen ha nem a baloldal nyer az istenített rasszista-fasisztával, akkor csakis csalás lehet!
      Új lemez kellene már elvtársak!

      5
      7
  3. guest
    2020.10.20. 14:54

    Orbán „isten császár” erre kipattan majd a karosszékéből vagy a kényelmes ágyából és látja majd mégse annyira „zsír” minden ahogy ő azt gondolta. Elgondolkodik és magához tér, hogy hoppá „kavicsot dobtak az állóvízbe”.

    7
    3
    • Névtelen
      2020.10.20. 18:22

      Sebaj! majd Gergő a szövetséges „istenebb császár” az élére áll

      „Karácsony Gergely szerint túl sok a férfi utcanév, ezentúl több női utcanevet szeretne
      Az Origo birtokába jutott belső levél azt mutatja, hogy a főpolgármester energiáit sokkal inkább leköti az utcanevek helyzete, mint a koronavírus elleni harc.
      Ciccolina utca !
      Vagina utca !
      Mellnagyobbítás utca !
      Muff-köz !!
      Cickó-köz !!
      Magas-sarok tér !
      Szélescsípő sugárút !
      Lampert Mónika sétány !
      Cseh Katka utca ! ( vigyázat mert egyirányú ! )
      Donáth Anna tér !
      Gurmai Zita gyorsforgalmi út !
      Ajtós Kunhalmi Ágnes fasor !!
      Szél Bernadett liget !!”

      4
      6
  4. guest
    2020.10.20. 14:59

    Hát erről egy kozmetikai cég elhíresült reklámja juthat eszébe a fidesznek és Orbánnak. „Mert megérdemlem” 😀 😉

    8
    1
  5. Névtelen
    2020.10.20. 15:01

    Ja a kommenisták. Csak most nem barna, vörös vagy kék ruhát vettek magukra, hanem zöldet vagy lilát. Ha az iszomm, akkor sárgát.

    5
    6
  6. Névtelen
    2020.10.20. 19:48

    Szerintem a világ leggyalázatosabb népe a magyar. Az európai népek végleges kipusztulási versenyét már biztosan megnyerte. Megérdemelten. Ebben a versenyben még csalni is hajlandó, sőt, el is várja azt. Krumpli, laptop, utalvány, álhírek, nyilvános fenyegetések az ellenzéki fórumokon. Választási iroda- kopaszok.

    10
    2
  7. sas
    2020.10.21. 00:17

    „Ezek két dolgot nem tudnak: nyerni és veszíteni”

    3
    5
  8. Névtelen
    2020.10.21. 04:57

    Vajon mire gondol a gőgös öntelt csúti disznó ilyenkor…

    4
    3
    • Névtelen
      2020.10.21. 14:16

      ERRE:
      „”Demokráciában nincs forradalom. Választás van. Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt felborítja a villamost, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék. Működő demokráciában az ilyennek baja eshet. Ha mégis sikerrel jár, akkor meg puccsista, akit illik lebombázni. Persze elképzelhető annyira hülye puccsista, akit nem kell bombázni, mert magától nekimegy a holnap üvegajtajának, és felkenődik rá, mint egy krumplibogár.

      Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit – Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni.””

      Tóta W. Árpád, 2006. Index”

  9. gazosodik kismiskolc
    2020.10.21. 12:17

    Szanyi Tibi pártjának jót tesz egy kis publicitás.
    Az pár ezer forint okmánybélyegért kész országos sajtókampányt fognak kapni.

    3
    1
    • Miu
      2020.10.22. 23:04

      A sok örömködő elgondolkodhatna: Szanyi Tibi pártja? Csak nem a Lendvay utcában írták meg a beadvány szövegét?

  10. Névtelen
    2020.10.21. 16:42

    Titkos futárral vigyétek külföldre az anyagot EU-s képviselőitek havi 5 millióért majd kezelik az ügyet.🤣😂🤣😂 Adjak róluk listát?

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük