DVTK – Paks 1-2 (0-1)

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a Paks kezdett jobban, majd a DVTK átvette a játék irányítását, több lövés, és egy kapufa is jelezte ezt. A szünet előtt mégis a vendégek szerezték meg a vezetést. A fordulás után Molnár Gábor parádés szabadrúgásával egyenlített a DVTK, majd a győzelemért támadott, azonban a rendes játékidő letelte után a vendégek szerezték meg a győztes gólt.

DVTK - Paks 1-2 (0-1)

OTP Bank Liga 6. forduló

Diósgyőri VTK – Paksi FC 1-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 3052 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Medovarszki János, Horváth Róbert; Pintér Csaba, Szilágyi Sándor).
DVTK: Antal – Shestakov, Polgár, Hegedűs J., Memolla – Márkvárt, Iszlai – Hasani, Molnár G., Grozav – Dražić. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
PFC: Hegedüs L. – Lorentz, Gévay, Szabó J.- Osváth, Windecker, Böde, Balogh B., Bertus –  Sajbán Má., Hahn J. Vezetőedző: Bognár György.

Csere: Böde helyett Csősz az 55., Osváth helyett Kulcsár D. és Bertus helyett Szakály D. a 67., Hasani helyett Ivanovski a 74., Hahn J. helyett Haraszti Zs. a 82., Molnár G. helyett Rui Pedro a 86. percben.
Sárga lap: Windecker a 29., Shestakov a 43., Iszlai az 56., Szabó J. a 85. percben.
Gólszerző: Windecker (0-1) a 45+1., Molnár G. (1-1) a 49., Szakály G. (1-2) a 90+1. percben.

Kulcspillanatok

45+1. perc: Szabó balról, az alapvonalról lőtte középre a labdát, ahol Windecker József érkezett, és közelről a hálóba lőtt, 0-1