Skip to content

A Jobbik arra várta a választ, hogy beférkőzött-e a miskolci közéletbe a román titkosszolgálat

A Jobbik arra várta a választ, hogy beférkőzött-e a miskolci közéletbe a román titkosszolgálat

A miskolci közéletről is kérdezték a kormányt ellenzéki képviselők az Országgyűlés hétfői ülésén. A Jobbik arra várta a választ, hogy beférkőzött-e a miskolci közéletbe a román titkosszolgálat.

FOTÓ: MTI/KOVÁCS TAMÁS (ARCHÍV)

Lukács László György (Jobbik) azt firtatta, beférkőzött-e a miskolci közéletbe a román titkosszolgálat.

Emlékeztetett: a hírek szerint a borsodi kormányhivatal korábbi vezetője, Demeter Ervin egy augusztus 20-i ünnepségen elmondta: arról álmodott, hogy a román titkosszolgálat kitúrja a posztjáról, és később valóban leváltották.

Gulyás Gergely: a román befolyást a szövetségeseikben keressék!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: Demeter Ervin korábbi kormányhivatal-vezető nem álmodott meg olyat, amit ne tudott volna, ugyanis már korábban jelezték neki, hogy váltás lesz a posztján. De a többi az álom kategóriába tartozik – tette hozzá.

A képviselő kiemelte: nem lehet félvállról venni az ügyet, mert a miskolci városházáról előkerültek olyan eszközök, amelyek lehetőséget adtak megfigyelésre. Azt kérdezte, biztonságban vannak-e a miskolciak, van-e valamilyen befolyásolás a helyi közéletben.

Fotó: Régi miskolci fideszesek



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2020.09.29. 08:47

    Hát miért nem kérdezték meg Gyuri bácsit?
    „én egy Isten vagyok, aki Amerikát és az új világrendet irányítja.” (CBS, 1998) Másutt ezt mondta: „Úgy gondolok magamra, mint egyfajta Istenre, vagy mint gazdasági reformerre, amilyen Keynes volt, vagy ami még jobb, olyan tudósra, mint Einstein.” Ezek komoly önértékelési zavarra utaló, nyilvánvaló téveszmék, hiszen Sorosnak nincs értékelhető tudományos tevékenysége. Istenként való létezésének cáfolatában pedig nem vagyunk kompetensek…”

    2
    7
  2. Névtelen
    2020.09.29. 08:50

    Igen, a román titkosszolgálat Debrecen erősítését ( egy későbbi elfoglalás céljából) úgy érte el, hogy Miskolcot gyengítette.😂

  3. Névtelen
    2020.09.29. 14:11

    Be!

    • Névtelen
      2020.09.29. 15:11

      Ki mondta? Ungarish Valentin Mucuskája?

      2
      1
  4. Névtelen
    2020.09.29. 23:12

    Hát Gyerekek csak nekünk van szépen rendben tartott román emlékművünk a román megszállás dicsőségét hirdetve ! Hol vagy „Buga Jakab Bá” ? Most már hatalmon vagy, mért nem nem takarítod le? Vagy éppen ez a Román titkosszolgálati módszer amiről a Demeter álmodott ?

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük