Veres Pál a nyáron még jelesre értékelte a  Veres huszárok munkáját, most meg elküldte a selyemzsinort Kovács László Csabának

MEGKÖSZÖNTÉK MEGFESZÍTETT MUNKÁJUKAT

Fotó: Végh Csaba

 

A rendészeti dolgozóknak mondtak köszönetet a járványhelyzetben tapasztalt helytállásukért május 11-én.

 

Kovács László Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója elmondta, a programmal az volt a céljuk, hogy a város napi programokhoz kapcsolódva, a rendészet munkatársait is elismerjék.

– Az elmúlt hatvanegy nap történésit egy kisfilmmel idéztük meg, azt követően pedig a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett egy közös ebédre invitáltunk mindenkit. Ezután természetesen folytatódik tovább a kemény munka, hiszen a járványhelyzetnek, így a védekezésnek sincsen vége – mondta rendészeti vezető.

 

A programon Veres Pál polgármester, Varga Andrea alpolgármester és Ignácz Dávid jegyző is köszöntötte a rendészeket.

 

– Hiszem, hogy a közösségek határozzák meg, minősítik a város életét, éppen ezért Miskolc napja egyben a közösségek ünnepe is. Ez a közösség hosszú hetek óta keményen dolgozik a városért, Önök az idősellátás, a szociális területen és a rend fenntartásában is jelesre vizsgáztak. Ezért szeretnénk mi is köszönetet mondani a helytállásukért! – mondta a városvezető, aki hozzátette: bízik benne, hogy a nehezén már túl van a város, de a rendészet megfeszített munkájára továbbra is szükség lesz.