Megpapucsozta volt élettársát, mert lebuktatta, hogy szexeltek

 

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Mezőkövesdi Járási Ügyészség egy 25 éves helyi férfi ellen,

A vádirat szerint az egyik Mezőkövesdhez közeli községben élő vádlott 2020. július 22-én este meghallotta, hogy az utcán a volt élettársa a jelenlegi párjával beszélget. Jobban odafülelve érte a döbbenet:

„az aktuális párja kérdőre vonta a másik nőt, hogy igaz-e a pletyka miszerint az előző napon a közeli erdőben szexuális kapcsolatot létesített a vádlottal. A volt élettárs a történteket nem tagadta.”

A férfi maga helyett a nőt kezdte el szidalmazni, „majd lábairól levette a papucsokat és azokat a sértett felé dobta. A nőt a papucsok nem találták el, azonban a vádlott ezt nem hagyta annyiban, odament a sértetthez, a haját megragadva próbálta a földre rántani, miközben kétszer pofon vágta.”

Az ügyészség szerint a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Mivel a vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen, közérdekű munka és emellett pénzbüntetés kiszabására tettet indítványt a bíróságnak.