Skip to content

Legalább 34 koronavírusos van a rendőrségnél

A rendőrség Teve utcai központjában dolgozók között is van olyan, aki megfertőződött a koronavírussal – értesült a Magyar Hang. A lap megkereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, ahonnan a következő választ kapták:

Szeptember 8-án a rendőrség állományából aktuálisan 34 kollégát tartottunk nyilván Covid-19 igazolt fertőzöttként”

A rendőrség a lappal azt nem közölte, hogy pontosan milyen óvintézkedéseket tettek, hány érintett munkatárs került karanténba, hányat teszteltek, de annyit azért közöltek, hogy a Covid-19 fertőzés tüneteit mutató kollégákat és a vélelmezett munkahelyi szoros kontaktjaikat a PCR-teszt eredményéig elkülönítik, illetve felmentik a munkavégzés alól.

Amennyiben a teszt eredménye pozitív, a járványügyi hatóság határozata alapján mind a beteg, mind a szoros kontakt hatósági karanténba kerül. A szolgálati okból külföldön tartózkodó rendőrök hazatérését követően a hatóság saját költségvetéséből biztosítja az érintett PCR-tesztjének elvégzését.Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.