A “szekus tempó” miskolci változatáról kérdezzék bátran Nagy Annát…

Egy nyugdíjba küldött, sértett kormányzati tisztviselő zavaros szavaival “szekusozik” a Velünk a Város koalíció két tagja, Bartha György és Szopkó Tibor elvtárs a szokásos pénteki sajtótájékoztatójukon. Miskolc címerével a hátuk mögött, most éppen arról beszéltek – felhasználva az egykori tisztviselő zavaros mondatait -, hogy megfigyelték és lehallgatták őket. Állításuk szerint ez a módszer az egykori román kommunista párt politikai rendőrségére, a Securitatera jellemző.

Bartha kamu igazgatói koordinátor elvtárs, ezzel a nemrégiben “felfedezett” városházi kamerára utalt. Közleményük szerint, a miskolci szivárványkoalíció “megdöbbenve” hallgatta az egykori sértett kormánytisztviselő “szekus tempo”szavait.

Városházi informátorunk szerint leginkább az a megdöbbentő, hogy a miskolci adóforintokból havi egymillió körüli összeget markoló, “kamu” állást betöltő Bartha György kiállt a nyilvánosság elé, és “szekus módszerről” hadovál.

– Szét kellene nézni a saját portájukon, ugyanis Veres Pált és Velünk a Város frakciót a választások előtt, egy fake news internetes oldal segítette, többek között a miskolci polgári vezetés lejáratásával. Javasoljuk Bartha Györgynek és Szopkó Tibornak, hogy a “szekus tempó” miskolci változatáról kérdezzék bátran Nagy Annát. Többek véleménye szerint, a lejárató közlemények koncepciójának kidolgozásának hátterében, a kommunista politikai rendőrség egykori tagja sejthető – összegez informátorunk.

http://www.sajomente.hu/reszletek/hirek/104608