Skip to content

Csődbe ment Európa legnagyobb bordélyháza

Csődbe ment Európa legnagyobb bordélyháza

Csődeljárást kezdeményezett a koronavírus-járványból adódó korlátozások miatt Európa legnagyobb bordélyháza, a német Pascha – adta hírül a BBC. A 10 emeletes, kölni vállalkozást végzetesen érintette a világjárvány, ugyanis Észak-Rajna-Vesztfáliában a járvány kitörése óta tilos a prostitúció.

Itt egyébként 120 prostituált dolgozik és közel 60 fős személyzetet – köztük fodrászokat és szakácsokat is – foglalkoztatnak.

A csődlejárás egyik fő oka az igazgató szerint az, hogy kéthetente mondják a hatóságok, hogy nem tudják, mikor nyithatnak ki újra, így pedig hitelhez sem tudnak folyamodni, a tartalékaikat pedig az épület fenntartására és a személyzet fizetésére költötték.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy az emberek ugyanúgy igényelnek ilyen szolgáltatásokat máshol a koronavírus-járvány alatt is, csak velük ellentétben nem fizetnek adót.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük