Azanyját. Harmadik gyermekét is megszülte az angol férfi

Több mint egy héttel ezelőtt – vélhetően július huszonötödikén – megszületett a terhes férfiként ismert Thomas Beatie harmadik gyermeke Bend város St. Charles Medical Center nevű kórházában – írja a RadarOnline. „Világosbarna a haja és kék a szeme. Nagyon helyes és tündéri. Szép nagy, egészséges baba” – sorolta fel a gyermek tulajdonságait a család egyik ismerőse. Mint kiderült, Beatienél csak a kiírt dátum után indult be a szülés, ezután viszont nagyon felgyorsultak az események. „Alig sikerült beérni a kórházba, majdnem az autóban született meg a gyermek” – nyilatkozta egy bennfentes, aki hozzátette, hogy a szülők nem akarnak nagy felhajtást, inkább otthon maradnak, hogy minden percüket legkisebb gyermeküknek szentelhessék.

A RadarOnline szerint akárcsak az első két gyermeknél, a terhes férfiként ismert Beatie a kisfiút is természetes úton hozta világra. A közlékeny barát szerint Thomas Beatie csak egy napot töltött a kórházban, és haza is engedték. „Amikor az első gyermeke született, négy napot kellett bent lennie, a második gyermeknél pedig két napot. Mivel a fiuk teljesen egészségesen jött a világra, ezért most nem volt szükség arra, hogy hosszabb időt töltsenek bent” – nyilatkozta a RadarOnline informátora. Egy korábbi cikk szerint a pár a szülés előtt nem akarta megtudni, hogy milyen nemű harmadik gyermekük, szerették volna, ha ez meglepetés marad. A biztonság kedvéért természetesen két névvel készültek a nagy napra.

Thomas Beatie Tracy LaGondinóként látta meg a napvilágot, ám a húszas éveiben rájött, hogy rossz testbe született. 1998-ban elkezdte az átalakuláshoz szükséges injekciókúrát, 2002-ben pedig eltávolíttatta a melleit is. A női ivarszerveinek kioperálására azonban nem került sor, mivel kiderült, hogy párja – akivel egyébként még nőként jött össze – méheltávolítása miatt már nem lesz képes szülni, és így neki kell elvállalnia a kismama szerepét, ha valóban közös gyermeket szeretnének.