Honvédné Éliás MáriaNyilt

Levél a BAZ Megyei bíróság Elnökéhez és aMiskolc Városi bíróság Elnökéhez !
Tisztetl Igazságszolgáltatást végző személyek !
Tisztelt Bírák !
Amelyik bíró elfogult , az mikor és milyen alapon végzi saját elfogultsága ellen a vizsgűlatot ?
Aztán , a kíváncsiságom nem hagy alább ,mivel K .István ügyében nem ídéztek be a bírósági tárgyalásra .
K.István a jog az igazság szolgáltatás több szabályát megsértette .Szóval , hogy is müködik a az igazság szolgáltatás ?
K .ISTVÁn birtokok megsértése , életvédelmi törvény megsértése , együtt élési szabéályzat megsértése , anyagi károkozás megsértése ,fertőzés veszély stb . Hány féle törvényt sértett meg ,hány családnak a nyugalmát ,rendbontását ,szóval hányszoros szabály sértést követett el ?
AKI ,hosszú éveken ült a jogi egyetem padjában , annak , azért többet kellene tudnia , a sok -sok törvény sértéssel kapcsolatban .
A mai nap ,igazán kihozott a béke türésemből ,mivel a 8 emelti kedves , K István az ablakán kiöntve az étel maradékait vagy egyáb más dolgot művelt .
Az én délutánomat , tönkretéve , abalakot és annak párkányát kellett súrólnom fertőtlenítenem ,mivel ez az ember , törvény feletti és a bírák ezt elnézik neki ,hogy károkat okozott .
Szegény ember , vinnének el ,magukhoz kedves igazságszolgáltató személyek ,bírák ! Legyenek kedvesek a szomszédságukba költözteni !
Nagyon örülnénk ,ha valamelyik bíró a szárnyai alá venné és kezelné ,kezeltetné ezt az embert ,a kit Önök megsajnálnak ! a bűztszagolnának a koszt , a csótányok hadát takarítanának !
Gratulálok Igen Tisztelt bíráknak a jó munkájukhoz ! szembekötözdi munkájukhoz ! Kívánom Önöknek ,hogy a nap 24 órájában szagolják azt ,ami mi ,minden nap szagolunk 32 család a szevedője ! Az erkélyéből leváló betonacél darabok életvédelmi szempontok alapján , Önöket tartom felelősnek a felelőtlen ,meggondolatlan vizsgálat hiánya miatt !