Egy idős körzeti

orvos, Dr. Gunár, nagyon unatkozott otthon nyugdíjba vonulása után és elhatározta, hogy nyit egy új rendelőt, klinikát.
Kitette a táblát: Dr. Gunár Klinikája! Egy kezelés 5,000 Ft, ha nem tudok segíteni, visszakap 10,000 Ft-ot.
Dr. Ifjú, aki bíztos volt abban, hogy az öreg Gunár már nem tud semmit gyógyítani – biztos szenilis – úgy gondolta ez egy jó alkalom keresni 10,000 Ft-ot. Elment Dr Gunár klinikájára.
Dr. Ifjú mondja: Dr. Gunár elvesztettem a számban az ízlelő érzékemet, tudna nekem segíteni? Dr Gunár odaszól a asszisztensének, hozzon orvosságot a 22-es dobozból és tegyen 3 cseppet a páciens szájába.
Dr. Ifjú felkiált: „Fuj, ez benzin!”
Dr. Gunár: gratulálok barátom, visszakapta az ízlelő érzékét, ez 5,000 Ft. lesz.
Dr. Ifjú nagyon mérges lesz, és néhány nap múlva visszamegy Dr. Gunárhoz, hogy most visszaszerzi a kifizetett 5,000 Ft-ot.
Mondja Dr Gunárnak, Dr Úr elveszettem az emlékező tehetségemet, nem emlékszem semmire sem. Dr Gunár odaszól ismét az asszisztensének, hozzon orvosságot a 22-es dobozból, és 3 cseppet cseppentsen a páciens szájába. Erre Dr Ifjú megszólal, azt már nem, hiszen az benzin! Dr.Gunár, gratulálok, amint látom visszakapta az emlékező tehetségét, ez 5,000 Ft. lesz.
Dr Ifjú miután elvesztett 10,000 Ft-ot, mérgesen hazamegy. Néhány nap múlva: na most már aztán vissza kell kapnia a 10,000 Ft-ját. Dr. Gunár, nagyon gyenge a látásom, alig látok valamit már, tudna segíteni? Dr. Gunár, nagyon sajnálom, de erre nincs orvosságom, nem tudok segíteni, itt van a 10,000 Ft. (De csak 1,000 Ft-ot ad neki) Dr Ijú mondja: doktor úr, valami tévedés van, ez csak 1,000 Ft?! Dr. Gunár: gratulálok barátom, látom visszakapta a látását, ez 5,000 Ft lesz.
Mi ebből a tanulság? Csak azért, mert valaki IFJÚ, nem jelenti azt, hogy túl tud járni egy öreg GUNÁR eszén!!
Először is, mi nem szeretünk öregnek lenni, de ne írjatok még le bennünket!
LEGYEN NAGYON SZÉP NAPOTOK!
u.i. Direkt nagy betűvel írtuk, hogy az öregek is el tudják olvasni!