Kaposvár – DVTK 3-0 (1-0)

Az OTP Bank Liga 29.

fordulójában Kaposvárott játszott a DVTK. A tavasszal megszokott kezdőcsapatból többen is pihenőt kaptak erre a vasárnapra. Az első félidőben a hazaiak egyértelmű lesállás után szerzett góllal jutottak vezetéshez. A szünetben négyet cserélt a DVTK, azonban rögtön a második játékrész elején a hazaiak növelték előnyüket büntetőből. A diósgyőriek benyomták a saját 16-osukra a zöld-fehéreket, akik kontrákra rendezkedtek be, végül ez hozta meg a harmadik találatot.

 

Borsodi

OTP Bank Liga 29. forduló

Kaposvári Rákóczi FC – Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1000  néző. Játékvezető: Berke Balázs (Szécsényi István, Becséri Gergely; Bognár Tamás, Szilasi Szabolcs).
Kaposvár: Pogacsics – Nagy J., Szabó A., Ur, Hadaró – Bévárdi, Trebotić – Nagy R., Szakály A., Palić – Ádám M. Vezetőedző: Disztl László.
DVTK: Antal – Vági, Polgár, Szűcs K., Memolla, – Márkvárt, Adukor – Korbély, Rui Pedro, Cortés – Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Memolla helyett Vági, Cortés helyett Kiss T., Korbély helyett Kiss T. és Ivanovski helyett Molnár G. mind a 46., Polgár helyett Tabaković a 70., Nagy R. helyett Balázs és Palić helyett Nagy T. a 71., Ádám M. helyett Csiki a 76. percben. 
Sárga lap: Korbély a 39., Ur a 45+1., Ivanovski a 45+1., Feczkó Tamás a 45+1., Kiss T. a 76. percben. 
Gólszerző: Bévárdi (1-0) a 8., Nagy R. (2-0, 11-esből) a 48., Bévári (3-0) a 89. percben.