Az OTP Bank Liga 27. fordulójában vasárnap késő este játszott a DVTK az FTC otthonában. Az első félidőben mindkét csapat több ziccert is kialakított, de egyik oldalon sem esett gól. A második félidőben gyakorlatilag egy perc alatt eldöntötte a meccset az FTC egy szerencsésnek mondható és egy bombagóllal. A diósgyőri szurkolók ezúttal is kitettek magukért, leszurkolták a hangszórókból szóló hazai playbacket, és a vereség után is szólt az Együtt vagyunk!

FTC – DVTK 3-0 (0-0)

Borsodi

OTP Bank Liga 27. forduló

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 3-0 (0-0)
Budapest, Groupama Aréna, 4500 néző. Játékvezető: Karakó Ferenc (Georgiou Theodoros, Kóbor Péter; Andó-Szabó Sándor, Csonka Bence).
FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Otigba, Botka, Ćivić – Kharatin, Sigér D., Somália – Zubkov, Boli, Isael. Vezetőedző: Sergiy Rebrov
DVTK: Danilović – Shestakov, Polgár, Szűcs K., Vági – Márkvárt, Iszlai – Hasani, Rui Pedro, Kiss T. – Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Rui Pedro helyett Molnár G. és Kharatin helyett Vécsei a 60., Kiss T. helyett Cortés a 63., Iszlai helyett Adukor a 64., Boli helyett Sihnevich és Isael helyett Škvarka a 71., Ivanovski helyett Tabaković és Hasani helyett Egerszegi a 75., Sigér helyett Frimpong és Zubkov helyett Tokmac a 77. percben.
Sárga lap: Rui Pedro a 17., Botka a 30. percben.
Gólszerző: Boli (1-0) az 54., Zubkov (2-0) az 55., Botka (3-0) a 83. percben.