Bánj vele úgy, mint a hímes tojással!  Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

– hétvégi horoszkóp

Kettősség jellemezi ezt a hétvégédet. Szombaton fel leszel dobódva, de vasárnap gondterheltnek érezheted magad. A kedvesed nehezen tud követni most téged. Engeszteld ki azzal, hogy hozzá bújsz, és megpuszilod! Pont ott, ahol a legérzékenyebb!

Bika – hétvégi horoszkóp
Garantált az elégedettség. Ne próbáld elemezni az okát! Csak add át magad annak a békének, amit a bolygók mutatnak neked ezen a hétvégén! Ezek után egyértelmű, hogy mi a feladatod a pároddal: ne te vedd át a nyugtalanságát, hanem te add át neki a saját nyugalmadat!

Ikrek – hétvégi horoszkópSzombaton este olyan bolygószembenállás lesz, ami szerint nagy az esélye, hogy megbántsd a szerelmedet. Bánj vele úgy, mint a hímes tojással! Ha összekapnátok, azzal elrontanátok az egész hétvégéteket. Egyszerűbb megelőzni a vitát, mint kijavítani az egészet…
Szombaton este olyan bolygószembenállás lesz, ami szerint nagy az esélye, hogy megbántsd a szerelmedet.

Mérleg – hétvégi horoszkóp
Minden esélyed megvan a szép, békés és összebújós hétvégére. Egyetlen bibi van csupán: szombaton este egy csúnya bolygószembenállás csúnya vitát és/vagy balesetet jelez. Természetesen ez nem kötelez téged semmire. Csupán óvatosságra int. A szerelemben is…

Skorpió – hétvégi horoszkóp
Furcsa, de az égi folyamatok olyan nézeteltérést jeleznek, ami a pénz miatt robban ki közöttetek. Hasznos ezt előre tudnod, mert így kitűnő esélyed van rá, hogy megelőzd, kivédd az egészet. Semmiképp se hagyd, hogy anyagi ügyek miatt eluralkodjon a feszültség köztetek!

Nyilas – hétvégi horoszkóp
Az egész hétvégétek hangulata azon áll vagy bukik, hogy a szombat esti konfliktust hogyan abszolváljátok. Kritikus bolygószembenállás lesz az égen, ami részedről fokozott sértődékenységgel jár együtt. Szóval vigyázzatok egymásra és a törékeny békére!

Bak – hétvégi horoszkóp
Ragyogóan érzed magad egész hétvégén. Megszáll valami szokatlan harmónia, sőt előbújik belőled a huncut gyerek. Ezt imádni fogja a szerelmed, mert újból vicces és vidám ötletekkel állsz elő. Mindegy, hogy melyiket csináljátok, a lényeg, hogy sokat nevessetek.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp
Könnyen lehet, kissé enerváltan kezdődik ez a hétvégéd, mert eleinte ötleted sincs, hogy mihez lenne kedved. Jobb, ha a párodra bízod az ötletelést. Mondd meg neki, hogy most ő dönt, ő választ, és te belemész bármilyen hajmeresztőnek hangzó és tűnő programba is!

Halak – hétvégi horoszkóp
Kibillensz, mint az inga: hol a múlt, hol a jövő foglalkoztat. Kérdés, hogy a kedvesed hogyan viseli a hangulatváltozásodat. Nem lesz könnyű téged követni. Semmiképp se legyél vele türelmetlen! Inkább gyakorlod a toleranciát és a megértést! Így hamar visszatér a béke…