A körözött Balogh Sándor érdekeltségében van a Miskolci Likőrgyár?

A nemzetközi körözés alatt

álló szerencsi Balogh Sándorhoz köthető például az a Miskolci Likőrgyár, amely a Lillafüredi ásványvizet gyártja írja a g7.hu.

A lap szerint papíron erre nics bizonyíték, de valóban sok jel utal a kapcsolatra.A társaság a cégiratok alapján nincs Balogh Sándor tulajdonában, a Majoros és társa faipari Kft-n keresztül közvetve egy V. Viktor nevű borsodi vállalkozóé. A cég 2018 elején került V.-hez, a Miskolci Likőrgyárral kapcsolatos cégbírósági ügyeket pedig ekkor az az ügyvéd intézte, akin keresztül Balogh Péter is kapcsolatban állt a g7.hu-val. Emellett egy V. Viktornak adott meghatalmazáson tanúként feltűnik a Balogh Sándorral nagyon közeli kapcsolatban álló öt nő egyikének neve is. Balogh rendszeresen osztott korábban  a likőrgyárat érintő posztokat, míg V. Viktor Balogh Sándor érdekeltségeivel tesz hasonlóképpen.  Érdekesség, hogy a Majoros és társa faipari Kft. 2017-ben egy közel 300 milliós közbeszerzést nyert el a Bp2017-től.. A Lillafüredi ásványvíz volt a Bp2017 által szervezett ifjúsági ökölvívó-vb egyik fő szponzora és vízbeszállítója, és az állami cég által üzemeltetett Duna Arénába is megjelentek a reklámjai.

A lap úgy  tudja, hogy  a létesítményben szervezett ifjúsági szinkronúszó világbajnokságra is ők szállítottak ásványvizet.