MÁV Előre-BERICAP – DVTK FUX 3:2 (-15, 23, 19, -17, 12)

SzZrt

Az NB I Liga alapszakaszának

4. fordulójában a DVTK FUX Székesfehérvárra látogatott, ahol drámai ötszettes csata végén a MÁV Előre-BERICAP örülhetett a győzelemnek, de ez azt jelenti, hogy Toma Sándor tanítványai sem térnek üres kézzelNői Röplabda NB I Liga, alapszakasz, 4. forduló

MÁV Előre-BERICAP – DVTK FUX 3:2 (-15, 23, 19, -17, 12) 

Székesfehérvár, Jáky József Szakgimnázium tornaterme 50 néző. Játékvezető: Varjasi Melinda és Gyulai Géza.
DVTK: Sitku, Topor, Leidgeb, Donaghy, Kovács, Szajkó. Csere: Kiss E., Dömsödi (liberó), Kundrák. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

A mérkőzés részletes statisztikája itt olvasható.

Edzői értékelés

Toma Sándor: – Jól kezdett a csapat, és magabiztosan hozta az első szettet. A másodikban is vezettünk egy darabig, de aztán ellenfelünk nyitásai feljavultak, amiből kifolyólag mi kicsit elbizonytalanodtunk, és támadásban nem tudtunk úgy építkezni, mint addig. A hazaiak lendülete kitartott a harmadig szettig, de annak nagyon örültem, hogy fel tudtunk állni, és egységet mutatva kiegyenlítettünk. A mindent eldöntő játszmában kicsit bosszantó módon veszítettünk, azt kell mondjam, a szerencsésebb csapat nyert. Tovább kell dolgoznunk, hogy majd hazai pályán pontelőnnyel tudjunk visszavágni a MÁV Előrének.

A DVTK FUX legközelebb a bajnokság 5. fordulójában a Balatonfüred gárdáját fogadja. A mérkőzés november 8-án pénteken 19.30-kor kezdődik a Generali Arénában.