Bödőcs londonos előadása egy siralmas gyászmenet Viktor produkciója után!

Sokáig úgy tűnt,

hogy Ihos József és Kósa Lajos között fog eldőlni a 2019-es Karinthy-gyűrű, ám Orbán Viktor Európai Parlamentben tartott egészen magas szintű és érett stand-up produkciójával behozhatatlan előnyre tett szert.

„Üstökösként berobbanva rázta fel a fásult magyar humorszakmát, régóta vártunk egy ennyire friss, üde és egyedi produkcióra! Szakmailag kellett néznem a beszédet, de amikor jött a korrupcióról szó rész, bevallom férfiasan, bepisiltem… Oltári volt!”
– nyilatkozta a díjat majd átadó Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója. Orbán Viktor lehengerlő előadása után a magyar humorszakma képviselői is elismerősen csettintettek.

„A kettős mércéről szóló rész a pesti kabarék legszebb hagyományait idézte! Egy elfeledett kor méltó megidézése volt! Bár más oldalon állunk Orbán Viktorral, most kénytelen vagyok fejet hajtani előtte! Magam térdelnék a miniszterelnök elé, hogy felhúzzam rá a Karinthy-gyűrűt!”
– nyilatkozta Sas József aki hozzátette, az új tehetség a Mikroszkóp Színpadnak is új lendületet adhat, a 12 részes „A hazug vádakat visszautasítom – Szargentini, te zöld kurva” Roast-estjeire már most elég jó fogynak a jegyek. Sas kollégái is osztották a véleményét.

„Már most van több instant klasszikus, amelyet idéznek az emberek az utcán vagy a baráti társaságokban, nem kevés önfeledt pillanatot okozva maguknak. Nem tudunk úgy elmenni egy magyar kocsma mellett, hogy ne szűrődjön ki a „Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”-sor, bizonyítva, hogy egy időt álló, jó poén a nép száján él tovább!”
– lelkendezett Lali bohóc.

Az igazán fontos elismerés a közönség szeretete, nos, a magyar miniszterelnök pörgős pamfletje az „utca emberét” is meggyőzte.

„A véleményszabadságos résznél besírtam! Mit tud már ez a pali? Komolyan mondom Bödőcs londonos előadása egy siralmas gyászmenet Viktor produkciója után!”
– nyilatkozta Sándor, aki barátaival izgulta végig a beszédet a fővárosi Dumaszínházban. A szédületes szatíra nem csak a felvilágosult fiatalság körében ért el sikert.

„Egy jó humorista ismérve, hogy minden generációt meg tud szólaltatni. Nos, az én fiam tegnap óta nyaggat, hogy „Apaaaa, mondd el nekem még egyszer Viktor viszontválaszááááát”, én pedig persze teljesítem, bár nehéz komolyan átadni a gyereknek.”
– mondta egy bevallottan Szeszélyes évszakok-rajongó apuka.

A szakértők és a közönség véleménye szerint is borítékolható, hogy Orbán Viktor nyeri “a szerzőknek, előadóknak, a szatirikus és a humoros műfaj kimagasló szereplőinek szórakoztató műsoraiban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért” járó díjat Karinthy Frigyes születésének évfordulóján.

2019-ben egyébként kiosztanak egy új díjat is az év viccének, a népszerű színész, Csatlós Vilmos után elnevezett Csatlós-láncot az LMP kaphatja.

http://hircsarda.hu/2018/09/12/orban-viktor-kaphatja-a-karinthy-gyurut-2019-ben/