Mellette halt meg a fia, a karja pedig súlyosan összeroncsolódott egy debreceni édesanyának. Fodrászüzletet szeretett volna nyitni, kérdés, hogy sérülése után tud-e majd újra dolgozni – írja szerdai cikkében a Bors.
A szombat éjszakai tragikus balesetben meghalt egy családapa, egy 13 éves fiú, egy középkorú asszony és egy barátjával utazó fiatal lány. A hét elején Egerből a miskolci kórházba szállítottak egy válságos állapotban lévő sérültet, szerda hajnalban ő is életét vesztette.

Az elhunyt debreceni fiú és édesanyja egy lépcsőházban lakott a baleset férfi áldozatával, a szomszédok szerint a két család baráti kapcsolatot ápol egymással – derül ki a Bors cikkéből. A fiú édesanyja épp fodrászüzletet szeretett volna nyitni, az viszont nagy kérdés, hogy súlyos karsérülése után képes lesz-e dolgozni.

Már másnap vezetett a buszsofőr
Nagy Sándor, a Grand Tours utazási iroda ügyvezetője a Borsnak tegnap elmondta: a buszsofőr családos ember és megviselte a tragédia, de nem kérte pszichológus segítségét.

– Mindennap kocsival bejár a telephelyünkre, nem irtózik a vezetéstől. Azt mondta, hogy már holnap buszra szállna, én pedig engedném is neki, ám erre most nincs lehetősége, mert a szezonnak vége, nincs több utunk – nyilatkozta Nagy.

Mi lett az autóssal?
A Facebookon rengetegen kérdezik: Mi történt a balesetet állítólagosan okozó, a buszt megelőző autóssal? Azonosították-e?

A Bors ugyanezeket a kérdéseket tette fel a rendőrségnek, ám választ nem kaptak. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csupán annyit közölt a Borsnak: tanúkat hallgatnak meg, szakértői eredményekre várnak.

Forrás: BorsOnline