Van egy sztorija

a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.

Kedves Praxisblog!

2015-ben tavasszal megjelent egy cikkük amely mai napig fellelhető,vissza olvasható amiben egy sajnálatos történet szól egy miskolci mentősről aki trágár szavakkal mindenki előtt megalázó módon beszélt és bánt egy beteggel és hozzátartozójával.Bár a cikk cìme félreérthető,amelyben többes számban szólal meg miszerint „Bunkó mentők(!) miskolcon”.Nekem is volt sajnos szerencsém az egészségügyhöz,nem én hanem hozzátartozóm kapcsán,de hála istennek a mentőkről csak jó véleménnyel lehetek.Szóval Ami miatt muszáj volt irnom Önöknek az az hogy egy ismerősöm lévén tudomást szereztem anno ki is ez a személy akiről a cikkük szólt… ő is eüs meséltem anno mit olvastam a neten mondta „ismeri” még suliból…azt a bizonyos „bunkó” mentőt.

Na most már közösségi oldalon ugye a facebook …minden fent van mert felteszik.Az ismerőstől annyit hallottam anno hogy a media visszhang es a beteg hozzátartozói feljelentették az orvosigazgatónál (hozzáteszem teljesen jogosan,és mélyen együttérzek a hozzátartozókkal) azt a bizonyos „mentőt”,és a cégtől száműzték is.Kirúgták?.Szóval facebook,megmutatta ki ez az ürge.Egy kedvesnek tűnő kèpű jól szituált srác.

És lássak csodát a srác még mindig mentős ruhában pózol a facebookon a miskolci mentőállomáson.Hogy lehet az hogy ez a srácot egyszer kirúgják egy év eltelik és megint ott dolgozik,emberekhez küldik ki „menteni”.Miskolci vagyok de tartok attól mi van ha az én hozzátartozómhoz is egyszer ezt a srácot küldik ki.Nem tudom kinek a kije de remélem nem lesz szerencséje egyik hozzátarzozómnak sem a bukó mentőshöz.

Köszönöm hogy elolvasták,maradnèk Anonim.