Értékelés időpontja: 2016. október 17.

A szobám nem volt rendesen kitakarítva és az árához képest rendkívül gyér minőségű volt a szolgáltatás.A szőnyeg agyonhasznált, a minibárba pedig nemhogy feltöltve, hanem az előző lakó maradékával tele. A wifi pedig nem valami megbízhatóan működött. De a szauna viszont szuper volt.

 Bejelentés
Hasznos?

Köszönet neki: Patrícia K

Maron_Istvan

Mór, Magyarország
. szintű közreműködő
15 értékelés
3 hotelről írt értékelés
1 pozitív szavazat

Értékelés időpontja: 2016. szeptember 28.

Teljesen rendben volt a wellness részleg (szauna, úszómedence), a fittness rész az pici. Előny, hogy nem zárnak be korán ezen részlegek. A reggeli teljesen rendben volt, gyümölcs, felvágottak, rántotta, müzli szelet, túrórudi!! A ivólevek nem vizezettek, a kávé rendben volt. A személyzet kedves, szívélyes. Az ágy nekem egy kicsit puha volt.

 Bejelentés
Hasznos?

Köszönet neki: Maron_Istvan

Sushi-Wasi

Budapest, Magyarország
. szintű közreműködő
1 értékelés

Értékelés időpontja: 2016. szeptember 11.

Sajnos nagy csalódás volt rövid ott létünk a szállodában. Ezért az árért 4 csillagos minőséget vártunk, de ehelyett a 3 csillagos szintet is alig ütötte meg. A szoba koszos, a törülköző foltos, a minibár üres, a reggeli csalódás volt. Ihatatlan, égett kávézacc ízű kávé, ehetetlenségig elsózott tojásrántotta, fagyasztóból kivett és felmelegített pékáruk. Szüret szezon közepén a magyar szőlő helyett, a…

Továbbiak 
 Bejelentés
Hasznos?

Köszönet neki: Sushi-Wasi

Kornél K

. szintű közreműködő
4 értékelés
3 pozitív szavazat

Értékelés időpontja: 2016. június 15. mobiltelefonon

Minden nagyon jó volt, a személyzet nagyon kedves és segítőkész, bátran fogom ajánlani a hotelt mindenkinek! A wellness gyönyörű! 😉 vegetáriánus ok nak is kifejezetten ajánlott! Jó kornyek,sok program lehetőség.

 Bejelentés
Hasznos?

Köszönet neki: Kornél K

Éva B

Nagysáp, Magyarország
. szintű közreműködő
6 értékelés
3 hotelről írt értékelés
2 pozitív szavazat

Értékelés időpontja: 2016. április 3.

Csendes környezetben barátságos és kényelmes szoba.Az étteremben megfelelő választék kedves személyzet.Közel a barlang fürdőhöz melyet szerintem mindeninek egyszer ki kell próbálnia és látnia kell.Jókat lehet sétálni csodálatos parkban a barlang fürdő előtt amely közel van a szállodához.Az egyetlen negatívum ,hogy a csomagban amit foglaltunk szerepel a délutáni gyümölcs melyet nem kaptunk.

 Bejelentés