Ahol még az 5. emeleten is disznót vágnak – Az Avas lehet az ország legmenőbb lakótelepe

Avasi látkép

Borsod-Abaúj-Zemplén – Magyarország kedvenc lakótelepét kezdte el keresni nemrégiben a 24.hu. Borsod-Abaúj-Zemplénből az Avas és Diósgyőr mellett Kazincbarcika és Tiszaújváros is versenybe szállt.
 
 

Az ország kedvenc lakótelepe játékra kommentekben és emailekben érkeztek az olvasóktól a nevezések a 24.hu-hoz, múlt héten pedig már el is indult a szavazás. Nem meglepő módon több miskolci lakótelepet neveztek: Diósgyőrt, Déli-Kilián  (Kenderföldet) és az Avast is,

ahol még az 5. emeleten is disznót vágnak“

Borsod-Abaúj-Zemplénből még Kazincbarcikát és Tiszaújvárost indították az olvasók.

“Egyértelműen a 30 ezer fős Borsod megyei város, Kazincbarcika Magyarország legszebb lakótelepe. Számomra biztosan. Egy-két kép, ha még eddig nem hallottak az én csupaszív városomról :))” – írta a 24.hu olvasója, és íme egy fotó illusztrációként (a városban egy nagy projekt keretében rengeteg tűzfalra festettek baromi jó képeket az utóbbi években).

barcika2

Szavazni a 24.hu-n lehet a cikk alján. A pillanatnyi állás szerint az Avas a harmadik helyen áll Salgótarján mögött, alig száz szavazatra a második helytől, de még a jelenleg vezető Győr is behozható távolságra van. Kicsit jobban lemaradva, Tiszaújváros az ötödik helyen tanyázik momentán.