Tállai András még mindig a Jobbikra kenné az elbukott népszavazást

Tállai András egy Mezőkövesden megjelent interjúban még mindig a Jobbikot okolja az elbukott népszavazásért ahelyett, hogy arra válaszolna, miért nem támogatja a kormánypárt a gazdag migránsokra is nemet mondó alaptörvény-módosítást.

Az erről tartott sajtótájékoztatón Lukács Attila, a Jobbik választókerületi elnöke visszautasította Tállai András vádját, miszerint a kvótanépszavazás kampányában a Jobbik otthonmaradásra szólította fel a választókerületben élő szimpatizánsait.

Lukács válaszul elmondta, a Jobbik a választókerületben 40 ezer szavazásra buzdító Hazai Pálya kiadványt juttatott el a postaládákba. Szajlai János a Jobbik bükkábrányi elnöke hozzátette: a kampányban csak a településen 500 szórólapot osztottak szét, míg ugyanezt a Fidesz részéről nem tapasztalták.

Lukács zárásként arra kérte a Fidesz képviselőjét, legközelebb ellenőrizze le a Habony-művek boszorkánykonyhájából kapott információkat, és ne vezesse félre a választókerület lakosságát. Egyúttal közölte, bízik benne, hogy most már a Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft. is elegendő információval rendelkezik a lakosság kiegyensúlyozott tájékoztatásához.