A Paksot fogadja szombaton

a DVTK Mezőkövesden. A csapatok vezetőedzői meg vannak győződve arról, hogy a győzelemhez extra teljesítményre lesz szükség!

Horváth Ferenc: – Csertői Aurél csapatai ellen sosem lehet biztosra menni, mindig nagyon jól összerakott és jól felkészített alakulatai vannak. Nincs másként Pakson sem, ezért is nagyon komolyan vesszük a meccset. Mind a két csapatnak fontos a mai mérkőzés, hiszen mindkettőnknek óriási szükségünk van a pontokra. Múlt héten nagyon értékes győzelmet arattunk a Haladás ellen, szeretnénk abból

a meccsből meríteni, és ugyanolyan jó játékkal a Paksot is megverni.

Csertői Aurél: – Több szempontból is különösen nehéz lesz a DVTK elleni bajnokink. Egyrészt a két csapat tabellán elfoglalt helye miatt mindkét fél számára kiemelten fontos, másrészt, ahogy mi, úgy minden bizonnyal a diósgyőriek is extrán készülnek rá. Ebből következik, hogy a győzelemhez extra teljesítményre lesz szükség mindenkitől. Egy tipikusan „hatpontos”

meccset várok!

A Diósgyőri stadion átépítése miatt a mérkőzés helyszíne a Mezőkövesdi Városi Stadion lesz. A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

OTP Bank Liga 17. forduló, november 26., szombat:
15:30 Diósgyőri VTK – Paksi FC.