A Hírcsárda szerint Sarka Kata még mindig Puzsérnál ás az alagsorban, pedig a megmondóember próbálta elterelni a figyelmet erről.

A Hírcsárda viccoldalon jelent meg néhány napja, hogy a férjét, Hajdú Pétert elhagyó Sarka Kata igazából Puzsér Róbert megmondóemberhez költözött. A Hírcsárda akkor azt írta, a románc a Hajdú–Puzsér-tárgyaláson kezdődött, mert a nő ekkor jött rá arra, hogy Puzsér „nem csak egy csóró értelmiségi”.

A hírt Puzsér Róbert a Facebook-oldalán erősítette meg, ahol azt írta, Sarka tényleg beköltözött, és már első nap levonult az alagsorba és elkezdett ásni. „Napokig ásott, csak enni és aludni jött fel. Elképesztő ereje van. Mondtam neki, hogy nem lesz ott arany, de rá se hederített. Napi tizenöt órán át ásott. Büszke voltam rá.”

A gondok kettejük között akkor kezdődtek, amikor egy nap meglátogatta Puzsért egy barátja BMW-s üzlettársa, egy nagyvállalkozó, aki arra próbálta rávenni, hogy nyisson offshore-számlát. „Amikor azt mondtam neki, hogy nem akarok offshore-számlát nyitni, hirtelen felállt, azt mondta, nincs ideje ilyen nyomorult vesztesekre, és elviharzott a BMW-jével. Utánarohantam, hogy beszéljük ezt meg, mert én nem értek ehhez annyira, és meggyőzhető vagyok akár erről az offshore-dologról is, s ekkor váratlanul megláttam a BMW-ben Katát. Első pillantásra nem is értettem a helyzetet. Kata rám se nézett. Csak az ásóját vitte magával” – írta Puzsér.

„Így jártam. Egy nyomorult vesztes vagyok. Egyetlen perc leforgása alatt elvesztettem egy nagyszerű üzleti lehetőséget és az igaz szerelmet” – szomorkodott Puzsér a Facebookon.