10  drága kaja, amivel koplalás nélkül fogyhatsz le

1. Lazac

A lazac tele van omega3 zsírsavakkal, a tanulmányok szerint ez pedig növeli az anyagcserét is.Nem mellesleg, ha ezt eszed, akkor tovább érzed magad jóllakottnak.

2. Quinoa (rizsparéj)
Ez egy gluténmentes szénhidrát, ami tele van fehérjével. Aki ilyet eszik, az kevésbé kívánja az édességeket.

3. Brokkoli
A nagyon alacsony kalória tartalma miatt lehet jó választás.A nagyon alacsony kalória tartalma miatt lehet jó választás. Ráadásul a brokkoli néhány olyan tápanyagot is tartalmaz, amelyekről ismert, hogy segíthet a fogyásban. Ezek közül az egyik legfontosabb a króm, ami segít egyensúlyba hozni a vércukorszíntünket, így megakadályozza, hogy hamar éhesek legyünk.

4. Kókuszolaj
A benne lévő zsírok gyorsítják az anyagcserét.

5. Edami bab
Nassolnivalónak, vagy húsok mellé is jó döntés, hiszen a magas rosttartalma miatt segít, hogy sokáig jóllakottnak érezzük magunkat.

6. Grapefruit
A grapefruit nagyon jó választás a fogyókúrázóknak, ugyanis segít csökkenteni az étvágyunkat.

7. Chili
A kapszaicin tartalma miatt serkenti az anyagcserét.

8. Málna
Bár alacsony a cukortartalma, mégis nagyon finom.

9. Avokádó
Igaz, ez egy zsíros gyümölcs, mégis segíthet a fogyásban. Az avokádótól ugyanis tovább érezzünk magunkat jóllakottnak és ezért kevesebbet nassolunk.

10. Mandula
A mandula magas kalóriatartalommal bír, a kutatások mégis azt támasztják alá, hogy azok, akik megesznek egy marék mandulát naponta, azok könnyebben lefogynak. Ugyanis a mandula is segít abban, hogy tovább érezzük magunkat jóllakottnak.