Trend. A szeméremdomb fiatalítás

Egyre több olyan hölgy van a világon,

aki azt gondolja, hogy esztétikus külsejéhez egyértelműen hozzátartozik a szeméremdomb, latin nevén a Mons Pubis mértének csökkentése, illetve az itt megjelent ráncok eltüntetése.

Bár ez elsősorban tényleg csak az itt lévő bőrfelület feszesítését jelenti, előfordul, hogy hasplasztikával, illetve intim plasztikával is párosul – utóbbi esetben az innen leszívott zsírt a szeméremajkak feltöltésére szokták felhasználni.

A szeméremdomb fiatalítása során külön lehet kérni a szeméremszőrzet csökkentését a szeméremdomb esztétikusabbá tételére. Voltaképpen az a lényeg, hogy a szeméremcsont teljesen sima és lapos legyen, ne csúfítsa el semmilyen kidudorodó zsírszövet, netán intim szőrzet.

Megosztó téma

Jennifer Weiner amerikai író, újságíró úgy nyilatkozott a The New York Times számára, miszerint ez ismét egy olyan dolog, ami miatt az átlagnő jobban utálhatja önmagát. A combrés – azaz a két térd feletti terület hézaga – és a bikinihíd – azaz, hogy a két csípőcsont között húzódó bikinialsó ne érintkezzen az alhassal – trendje után ez ismét egy olyan hóbort, amit sok nő már-már természetesnek tekint. femina.hu