Hogy a mi srác korunkban miért nem voltak ilyen tanárok? (Régen minden jobb volt..)

Új mellimplantátumaival akart felvágni egy

ünnepségen a 32 éves Lindsey Radomski. Az arizonai jógaoktatónő egy Bar Mitzvah-án vett részt Scottsdale-ben, és kelleténél jóval többet ivott – írja a NY Daily News.

A teljesen részeg Radomskit egyszer rendre utasították, miután a nagyjából száz fős vendégség szeme láttára, a ruháját félrehúzva büszkélkedett új melleivel. A sértődött nő félrevonult, lepihent a medence partján, és úgy tűnt megnyugodott. Közben a legtöbb felnőtt hazatért, vagy aludni ment, Radomsikt pedig körbevette hét, 11 és 15 év közötti fiú.

A rendőrség jelentése szerint Radomski nem csak megmutatta a melleit a kiskorú fiúknak, később egy hálószobában azt is megengedte nekik, hogy megérintsék, játszadozzanak velük. Azt a tizenöt éves fiút pedig, aki utolsóként maradt vele a szobában, a nő orálisan kielégítette.

Az eset végül a szülők fülébe jutott, akik azonnal értesítették a rendőrséget. Radomskit letartóztatták, és szexuális zaklatással, kiskorú megrontásával, valamit közszeméremsértéssel vádolták meg. A nő a rendőrségnek azt mondta, hogy annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékszik az éjszakából. Annyit ismert el a vádak közül, hogy nyilvánosan mutogatta a melleit.