Kinek a kicsodája Dávid Enikő?  Ma este hétkor tüntetnek a Miskolci Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába járó diákok szülei az eddigi igazgató leváltása és Dávid Enikő kinevezése miatt. A demonstrációt a szülői munkaközösség szervezi. Közleményük szerint mécsesgyújtással tiltakoznak az igazgató asszony kétséges körülményű kinevezése ellen, mely semmibe vette a szülők, a tanárok és a többi bíráló testület véleményét - írja az Index.  A közlemény szerint Dávid Enikő pályázatának támogatottsága 0 százalék volt.   A szülők arra is készülnek, hogy első lépésként megtagadják az iskolai támogatások befizetését, ami a diákönkormányzat, az iskolai sportkör, a tisztasági felszerelések és az iskolai alapítvány támogatásáért fejenként 4000 forint. A szülők adójuk 1 százalékával sem kívánják támogatni „Dávid Enikő iskoláját”.  "Tudatjuk, hogy a támogatások önkéntesek, nem vagyunk kötelesek azokat befizetni. Ha nem számított a véleményünk, ne számítson a pénzünk sem!" - írják.

168 ÓraMa este hétkor tüntetnek a Miskolci Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába járó diákok szülei az eddigi igazgató leváltása és Dávid Enikő kinevezése miatt. A demonstrációt a szülői munkaközösség szervezi. Közleményük szerint mécsesgyújtással tiltakoznak az igazgató asszony kétséges körülményű kinevezése ellen, mely semmibe vette a szülők, a tanárok és a többi bíráló testület véleményét – írja az Index.

A közlemény szerint Dávid Enikő pályázatának támogatottsága 0 százalék volt.

A szülők arra is készülnek, hogy első lépésként megtagadják az iskolai támogatások befizetését, ami a diákönkormányzat, az iskolai sportkör, a tisztasági felszerelések és az iskolai alapítvány támogatásáért fejenként 4000 forint. A szülők adójuk 1 százalékával sem kívánják támogatni „Dávid Enikő iskoláját”.

„Tudatjuk, hogy a támogatások önkéntesek, nem vagyunk kötelesek azokat befizetni. Ha nem számított a véleményünk, ne számítson a pénzünk sem!” – írják.