Pásztor a filmajánló

Engem nem lehet

megvesztegetni, nem lehet megzsarolni és nem lehet megfélemlíteni. Továbbá a legénybúcsúkkal foglalkozók figyelmébe ajánlom a Legénybúcsú (Tom Hanks) és a Másnaposok c. filmeket!

– nyilatkozta közleményében Pásztor Albert Miskolc független polgármesterjelöltje.
Továbbra is Miskolccal és a miskolciakkal akarok foglalkozni és nem a zsarolókkal, barátaimat, volt kollégáimat zaklató „szakemberekkel”.

 

Október 12-e után Miskolc irányítását újra a miskolciak veszik a kezükbe, a miskolci beruházásokban miskolci vállalkozók és miskolci szakemberek dolgoznak majd, Miskolc fejlődését a miskolci szürkeállományra bízzuk. A város lehetőséget biztosít a nincsteleneknek, támogatja a törekvőket, de megálljt parancsol a gátlástalanoknak. Miskolcon ekkor lesz béke, nyugalom, rend és biztonság, Miskolc ekkor lesz biztonságos és gyarapodó város.
Azoknak a politikustársaimnak pedig, akik továbbra is legénybúcsúkkal szeretnének foglalkozni, ajánlom a Legénybúcsú (Tom Hanks), valamint a Másnaposok c. filmeket, amik ráérős órákban kiváló szórakozást nyújtanak. – ajánlotta Pásztor Albert sajtóközleményébe.
atv.hu