Eperjesi Erikát lenyomta a ringispiles lobbi, de azért nincs minden veszve

A céllövöldés és a ringispiles lobbi lenyomta kedvenc képviselőnket, Eperjesi Erika fideszes képviselőt, akit a saját érdekében is azzal bíztunk meg, hogy próbálja meg elintézni, hogy a Sörfesztiválon a temető

oldalába pakolják a vursli szekciót, ne a Budai József irányába, ahol ilyenkor többen elköltöznek, vagy sírógörcsöt kapnak a pokoli zajtól.
Pedig itt aztán virtigli Fidesz szavazók laknak, amit Eperjesi Erika is megerősített. A művésznő azonban nem csak a kudarcról számolt be, hanem némi eredményről is, Szóval. Tavaly a Budai József utcában lakók kaptak egy alkalomra szóló ingyenjegyet a fesztiválra, az idén már a másik frontvonal, a Görgey utca lakói is kapnak kárpótlást a szenvedéseikért.

Önkorlátozás eredményeképpen (esetleg a választások miatt?) csütörtökön és vasárnap éjfélkor el kell csendesednie mindennek, pénteken és szombaton hajnali kettőkor ácsi van. Sajnos a jegyzőt valamiért nem érintette meg a választás filingje, mert még mindig nem válaszolt a már több hete feltett kérdésünkre. Arra, hogy milyen paragrafusok alapján függeszthetik fel Miskolcon az alapvető szabadságjogokat, miszerint a zemberek éjszaka aludni szeretnének.
Egyébként Eperjesi Erika indul a választásokon. A félreértések amiatt lehetnek, hogy a lemaradt arról a már legendás csoportképről, amelyet szétcikizett az ellenzék.