MIÉRT JÓ EGYÜTT ÉLNI EGY FUTÓNŐVEL?

Miért válassz futónőt? TIPPEK FÉRFIAKNAK!

Úgy érzem, hogy írásban is rögzíteni kell, miért is érdemes randizni, hovatovább együtt élni velünk futó csajokkal. Ha futónővel élsz, lehet, hogy nem is tudod milyen szerencséd van! Ha pedig még nincs párod, akkor érdemes szétnézned egy futóverseny rajtjában, de akár a befutó után is, mert életed párja ott liheg valahol a nyakadban! Íme egy kis áttekintés és némi megerősítés arról, hogy miért éri meg velünk, futónőkkel összebútorozni.

 

MIÉRT JÓ EGYÜTT ÉLNI EGY FUTÓNŐVEL?
Gyakorlati tippek férfiaknak.

Egy futónő nem fog éjjel nappal a nyakadon lógni, találkozhatsz a haverjaiddal, mert egy ilyen nő nagyon klasszul elvan egyedül is napi több órát, – de egyes futó csajok, akár napokig is. Természetesen függ a dolog az edzések és versenyek gyakoriságától és hosszától. Az e feletti időt természetesen egyeztetni ajánlott!

Lelki bajok esetén egy futónő felkapja a varázscipőjét, elmegy és szalad pár kilométert, nem tőled várja hogy eljátszd a lelki terapeuta szerepét.

Egy futónő nem csak beszél róla, hanem csinálja is. (Hogy nem?! Én a futásra gondoltam!)

Egy futónő a kajában nem az ellenséget látja, hanem az üzemanyagot. Több palacsintát is képes megenni egymás után lelkiismertfurdalás nélkül, jókat tudtok majd együtt enni.

A futónő a testére úgy gondol, mint arra az eszközre amivel a világot is meg tudja hódítani, szereti, ápolja, ismeri azt. Ebből te is bőven profitálsz majd!

A futónőknek jó az önértékelésük, nem paráznak hogy így vagy úgy néznek ki, mert tudják, hogy a futás segít abban, hogy erősek, energikusak és csinosak maradjanak. Persze jólesik a verbális megerősítés időnként.

Egy futónő van annyira jófej, hogy ha közösen mentek majd futni, belassul a tempódhoz, hogy az önértékelésedet ne rombolja le.

A futónő különösen értékeli ha a nem futó párja szurkol neki egy versenyen vagy türelmesen kivárja míg kiválasztja a megfelelő futócipőt vagy szükséges felszerelést az üzletben.

Egy futónő, a nyaralását is a futáshoz tervezi. Kivételes élményben lesz részed, hisz biztosan olyan helyre utaztok majd, ahol csodálatos természeti környezet vesz majd körül, – és kiváló futó ösvények persze. Itt az idő, hogy megtapasztald milyen a hajnali napfelkeltében meglesni az ébredező őzeket, nyulakat! (Hát nem megéri?!)

Egy futónővel azért is érdemes kapcsolatban lenni, mert előbb-utóbb biztosan kapsz majd egy izzadtságtól csatakos ölelést, de ezért cserébe őt sem zavarja majd, ha te is így teszel.

Egy futónő mindig felismerhető, mert ritkán sminkel.

Egy futónő akkor is elégedett és mosolygós, ha izzadt, ha csatakos, ha saras a cipője.

Egy futónő odafigyel a folyadék pótlására, az egészséges étkezésre, ezért nagyon szép a bőre, és jó formában van – általában.

Egy futónővel akkor tudsz a legjobbat beszélgetni, ha futás után a lábát masszírozva arról cseverésztek majd, hogy milyen új futócipőt kellene vennie legközelebb.

Egy futónő képes arra, hogy akár hónapokig vagy évekig dolgozzon egy kitűzött cél elérésén. Nem adja fel az álmait, hogy gyorsabb legyen, hogy jobb futó legyen, de a legfőbb célján egy életen át dolgozik, hogy ÖNMAGA EGYRE JOBB LEGYEN!

VÁLASSZ TEHÁT EGY FUTÓNŐT, mert ha elolvastad ezt a kis írást, te is dolgozni akarsz majd önmagadon és a futó párod ebben a projektben sokat tud majd segíteni neked!

(A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében, pár közös futást, esetleg versenyen való szurkolást érdemes beiktatni egy komolyabb döntés meghozatala előtt! 🙂 )

Jó futást!

Györgyi