A már-már valószerűtlen eset június

30-án, éjjel történt, amikor N. Gábor (17) és barátja, K. (16) részegen hazafelé tartott.

Útjukba esett a Miskolc belvárosában lévő Dr. Antall József park, ahol megpillantották a magányosan iszogató, fedél nélküli R.-nét (50). Úgy tudjuk, a fiúk most először életükben öntöttek fel igazán a garatra, valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy az elvetemült ötlet szöge üssön a fejükbe.

Az asszony egész nap a téren borozgatott egyik ismerősével, aki a támadás előtt nem sokkal elment valahová. Így a két tini számára ideális prédává vált a kiszolgáltatott nő. R.-né azt állítja, hogy a jól szituált szakközépiskolások megitták a kannás borát, begerjedtek, majd meg akarták erőszakolni. Letépték a ruháit, ők is kigombolkoztak. R.-né azonban nem adta könnyen magát. Hevesen tiltakozott, sőt ordított, hogy segítsen rajta valaki. A tinik azonban nem törődtek a sikítozó asszonnyal, ám a nő ereje elfogyott, így négykézlábra tudták kényszeríteni. Az egyik fiú orálisan akarta magát kielégíttetni, a másik pedig meg akarta erőszakolni. Információink szerint maga az aktus nem jött létre, mert a nő könyörgésére és a sikoltásokra felfigyelt egy járőrpáros. A zsaruk rögtön a hang irányába indultak, ahol meglátták az erőszakoskodó tiniket, akiket gyorsan sikerült megfékezniük.

– A kamaszkornak van egy jelmondata: „mindent meg lehet tenni, amit nem vesznek észre” – kezdte Bilkei Pál kriminálpszichológus, aki szerint a tinik bizonyítani akarták, hogy már felnőttek. – A két fiú egymást gerjesztette, talán már egyik sem tudott leállni a másik miatt. Az ital pedig bátorságot adott nekik, és elmosta az önkontrolljukat – tette hozzá a szakember. Mindez persze nem azt jelenti, hogy gyalázatos tettükért nem kell felelniük.

– Szexuális erőszak gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két ­fiatalkorú ellen. Az eddigi adatok alapján június 30-án, 3 órakor a két gyanúsított szexuális aktusra akarta kényszeríteni az asszonyt, ám a helyszínre érkező járőrök a két elkövetőt elfogták, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették őket – közölte a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Úgy tudjuk, hogy a szakközépiskolás fiatalokat azóta már előzetes letartóztatásba is helyezte a bíróság.http://www.privatkopo.hu/