Kicsit meglepő módon a társadalmi

összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek azok, akik megbuktatják a kormányt saját zagyvaságaikba belezavarva őket? Mindezt miért? Nem miattad, nem miattam! Pénzért bmeg pénzért.

Hajlamosak vagyunk szentimentális green peace fátyolba csavarni hőlégballon fejünket, amikor a másikról van szó. Hajlamosak vagyunk más mércével, az univerzumi jó mércéjével mérni mindenkit, miközben mi magunk önzőek vagyunk és egoisták. Igazságtalanok vagyunk mindenkivel és mindennel szemben. Valószínűleg most is igazságtalanok leszünk, amikor az RTL klubbot fogjuk jó alaposan szidni, hiszen a pénz számukra fontosabb, mint mi, mint az igazság.

Mondhatni a magyar média megérkezett a játékba. Igaz ők már a következő meccsre érkeztek meg, de legalább végre itt vannak. A Híradó és a tőkeerős bivalymédiumok, mint az RTL klub legfontosabb feladata nem a katasztrófák közlése, majomcelebek legyártása, hanem a mindenkori politikával szembeni igazságszérum beadása, azaz szembesíteni, szembesíteni, szembesíteni (ahogy mondani szokás: a többi csak Hal a tortán”). Ne azért szembesítsen erőteljesen a Híradó, hogy támadjon. Szembesítsenek azért, hogy kordában tartsanak, megszorítsanak és ne engedjék a nép hülyítését.

Sajnos a média részese volt (ma is ) a néphülyítésnek féligazságaikkal, hazugságaikkal. Aztán jött a csúnya gonosz állam bácsi, aki most nem mérte fel helyesen az erőviszonyokat. Képes volt pofátlanul belerúgni a szent magyar információszabadságba, nyilvánosan bántani a nép Barátok közt-jét, megadóztatni a megadóztathatatlant. Lehet itt népet uszítani a világ ellen, zsidók ellen, lehet milliárdokat lopni, de kutyát nem érdekel. Viszont senki ne merjen Magdi anyushoz hozzányúlni, mert öri hari lesz. Hát van is.

Régóta hangoztatom, hogy a magyar nép viszonylag egyszerűen vélekedik a világról. Amit a híradóban mondanak, az úgy van. Ha a híradó bejelenti, hogy évszázados hóvihar van, akkor bizony az van a maga 5 centis leesett hójával. Ha azt mondja a média, hogy nem Magyarország tartozik a világnak, hanem ők nekünk, akkor bizony nem értjük, hogy a köcsög külföld miért nem fizeti ki tartozását az elnyomott magyar népnek. És ha ugyanez az igazmondó pöndörbajuszos média azt mondja, hogy a kormány lop, csal, hazudik, akkor bizony…

Ebben az országban az ellenzékkel az élen szinte minden fontos szereplő mindent elkövetett a média aszisztálásával, hogy a Fidesz hatalmon maradjon. A Fidesz viszont elfelejtette, hogy az igazi hatalom az információ. És akinek az információira igazán figyelnek, az irányít. Az RTL Klub volt az utolsó nagy tv orgánum, amit nem vásároltak meg kilóra, de nem is volt különösebben okuk a támadásra. Kicsit birizgálták az oroszlán bajszát, ami jót tett a nézettségnek és kész. Viszont az oroszlán úgy döntött, belefingik az RTL arcába és máris készen lett a ketyegő bomba.

Az nem elég hogy a kormány úgy állítja be a csúnya RTL-t, mint akik nem fizettek eddig adót (leszámítva az évi 7-8 milliárd forintot), az utolsó percben a média adót átalakították úgy, hogy az RTL lépéshátrányba kerüljön a kormány közeli TV2-vel szemben. Szerintem itt telt be a pohár náluk. Milliárdokról van szó, hiszen a kormány speciális ízlésrendőrsége azt várja most a szennyet gyártó RTL-től, hogy a teljes bevétel több, mint 40%-át fizessen be a különadóba, ami igazából nem is különadó/szektoriális adó, hanem szivárvány.

Mindenkit be lehet jól és rosszul is állítani. Az egész csupán megfogalmazás kérdése. Viszont az RTL klub-ra mindenki odafigyel, és ha ők következetesen 4 évig a kormányon fognak lovagolni, és kiborítgatják a bilit, akkor a kormány demokratikusan nem fog tudni védekezni, viszont átrendeződik a politikai harcmező, hiszen a közvélemény is egyre érzékenyebbé válik az állítólagos mutyizásokra. Ne is tudom….. a helyükben én nem támadtam volna meg az RTL Klub-ot!. http://iflgazdasag.blog.hu/